Rødbedesalat med feta og persille

rødbedesalat med feta
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

En god opskrift på rødbedesalat med feta og frisk persille. En skøn og smagfuld salat, som er perfekt som tilbehør til aftensmaden.

Ingrediensliste

 • 400 g. rødbede
 • 0,5 bundt frisk persille
 • 0,25 bundt forårsløg
 • 1 stk. rødløg
 • 50 g. fetaost

Fremgangsmåde

 1. Skræl og skyl rødbederne.
 2. Riv dem groft på et rivejern.
 3. Hak persille og rødløg fint.
 4. Hak forårsløg i små skiver.
 5. Vend rødbeden med 3/4 af persillen, forårsløgene og rødløget.
 6. Læg det i et fad og top med knust fetaost og resten af persillen.
Bedøm denne ret

En god opskrift på rødbedesalat med feta og persille

Det her er en super lækker og nem rødbedesalat med fetaost og persille. Den består hovedsageligt af revet rødbede og så får den masser af smag fra den friske persille og den salte fetaost. Den smager virkelig skønt og er perfekt som tilbehør til aftensmaden.

Måske du er lidt skeptisk, fordi den indeholder rødbede. Men vi lover dig, at den smager helt forrygende! Vi er nemlig heller ikke så pjattet med rødbede, men den her kombination af rødbedesalat med feta er helt fantastisk.

LÆS OGSÅ: Asiatisk nudelsalat

rødbedesalat med feta

Kan jeg erstatte fetaost med noget?

Hvis du ikke er så vild med fetaost, så kan du sagtens udelade det. Umiddelbart er der ikke rigtig noget, som kan erstatte det.

rødbedesalat med feta

Kan jeg lave den dagen før?

Du kan sagtens lave salaten dagen før. Så får den lov til at trække masser af smag, men vent evt. til inden servering med at drysse fetaost udover. Rødbede har jo tendens til at farve alt det kommer i nærheden af, så hvis du kommer feta på for tidligt, så kan det godt blive rødt. Hvis det ikke gør noget, så kan du selvfølgelig godt gøre det.

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet.Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar