Madplan uge 28

Tænk sig engang, at vi allerede er nået til madplan for uge 28. Den er som altid til 2 personer og så indeholder den en række lækre og nemme hverdagsretter, som passer til den danske sommer.

Madplan for uge 28

Madplan for uge 28

Mandag: Pastasalat med ærter og bacon

Tirsdag: Salatbowls med crispy chicken

Onsdag: Kartoffel-squash suppe med sprød bacon

Torsdag: One pot kylling i karry med ris 

Fredag: Ølmarineret svinemørbrad, burrata med tomater og flødekartofler

Denne uge står på nemme og lækre retter som altid. Ugen starter ud med en lækker omgang pastasalat med ærter og bacon. Tirsdag står den salatbowls med crispy chicken og en hurtig dressing. Onsdag skal du have en rigtig sommersuppe, nemlig kartoffel-squash suppe med sprød bacon.

Torsdag står den på one pot kylling i karry og ugen slutter af med en rigtig fredagsret, nemlig ølmarineret mørbrad med flødekartofler og tomatsalat med burrata og cherrytomater.

Indkøbsliste til madplan for uge 28

Her nedenfor finder du indkøbslisten for 2 personer. Den er som altid inddelt i forskellige kategorier, så du nemt kan handle ind. Husk også at tjekke om du evt. allerede har nogle af ingredienserne.

Indkøbsliste til madplan for uge 28

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar