Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 28

Tænk sig engang, at vi allerede er nået til madplan for uge 28. Selvom vejret i denne uge har været lidt mindre sommervejr, så har vi faktisk nydt, at der har været et par dage med regn. Det giver bare anledning til at hygge indenfor, bage og se en god film.

Men nok om det danske vejr, madplan for uge 28 ligger nemlig klar. Den er som altid til 2 personer og så indeholder den en perlesnor af lækre og nemme hverdagsretter.

Madplan for uge 28

Madplan for uge 28

Mandag: Kikærtegryde med kartofler 

Tirsdag: Pasta med laks og pesto

Onsdag: Fattigmands tournedos med ris 

Torsdag: One pot kylling i karry med ris 

Fredag: Risotto med kylling og serranoskinke

Denne uge står på nemme og lækre retter som altid. Ugen starter ud med en ny opskrift, nemlig kikærtegryde med kartofler. Det er en vegetarisk gryderet, som smager skønt og som mætter virkelig godt. Tirsdag står den på en lækker pastaret med laks. Onsdag skal du have fattigmands tournedos, som er de her små kødboller pakket ind i bacon og så er der en skøn sauce til.

Torsdag står den på one pot kylling i karry og ugen slutter af med en rigtig fredagsret, nemlig risotto med kylling svøbt i serranoskinke.

Indkøbsliste til madplan for uge 28

Før du handler ind, så er det vigtigt, at du har læst det her indlæg inden. Her står der alt om basislager, hvad vi forventer du har osv. Det er også derfor, at vi markerer nogle af ingredienserne med rød. Det er de varer, som vi regner for at være basisvarer.

Indkøbsliste til madplan for uge 28

Husk endelig at følge med på vores Facebookside, hvor vi lægger opskrifter og inspiration op. Vi er også på Instagram, og vi vil elske at få dig med i vores madunivers her også! Vores Instragramprofil finder du lige her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag