Madplan uge 28

Tænk sig engang, at vi allerede er nået til madplan for uge 28. Den er som altid til 2 personer og så indeholder den en perlesnor af lækre og nemme hverdagsretter.

Madplan for uge 28

Madplan for uge 28

Mandag: Kikærtegryde med kartofler 

Tirsdag: Pasta med laks og pesto

Onsdag: Fattigmands tournedos med ris 

Torsdag: One pot kylling i karry med ris 

Fredag: Risotto med kylling og serranoskinke

Denne uge står på nemme og lækre retter som altid. Ugen starter ud med en ny opskrift, nemlig kikærtegryde med kartofler. Det er en vegetarisk gryderet, som smager skønt og som mætter virkelig godt. Tirsdag står den på en lækker pastaret med laks. Onsdag skal du have fattigmands tournedos, som er de her små kødboller pakket ind i bacon og så er der en skøn sauce til.

Torsdag står den på one pot kylling i karry og ugen slutter af med en rigtig fredagsret, nemlig risotto med kylling svøbt i serranoskinke.

Indkøbsliste til madplan for uge 28

Her nedenfor finder du indkøbslisten for 2 personer. Den er som altid inddelt i forskellige kategorier, så du nemt kan handle ind. Husk også at tjekke om du evt. allerede har nogle af ingredienserne.

Indkøbsliste til madplan for uge 28

 

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar