Madplan uge 30

Vi håber, at de af jer, der har ferie, nyder den! Vi er i hvert fald klar med madplan for uge 30. Den er som altid til 2 personer og indeholder en masse nemme hverdagsretter. Så har du masser af tid til at nyde ferien!

Madplan uge 30

Madplan uge 30

Mandag: Kylling i paprikasauce 

Tirsdag: Pastaret med tomat

Onsdag: Salatbowls med tun

Torsdag: Tortellini salat med kylling og pesto

Fredag: Taco af sød kartoffel med mexifyld

Denne uge står på en masse nemme og lækre retter. Mandag starter du ud med kylling i paprikasauce. Tirsdag står den på en nem pastaret med tomat.

Onsdag står den på lækre salatbowls med hjemmelavet tunsalat. Torsdag skal du have en hurtig tortellinisalat med kylling og grønt. Og ugen slutter af med en lækker omgang taco af sød kartoffel med det dejligste mexifyld af oksekød.

Indkøbsliste til madplan uge 30

Her finder du indkøbslisten for næste uge, som er lavet ud fra 2 personer. I vores app kan du nemt justere antallet og så udregner den mængderne efter hvor mange I er. Husk at tjekke dine skabe, køleskab og fryser for varer du eventuelt allerede har. Så er der penge at spare.

Indkøbsliste til madplan uge 30

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar