Koldhævede flutes Koldhævede flútes Opskrift til 12345678910 stk. Opskrift til 2 stk. Forberedelsestid 8 timer Tilberedelsestid 20 minutter Samlet tid 8 timer og 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Den bedste opskrift på koldhævede flutes, der er nemme at lave og som bliver super sprøde. Der er intet som hjemmelavet flutes. Perfekt til grill og tapas. Ingrediensliste 3 dl. vand 15 g. gær 2 tsk. salt 100 g. durummel 300 g. hvedemel Fremgangsmåde Dagen inden Opløs gær i vandet i en stor skål. Tilsæt salt. Tilsæt herefter durummel og hvedemel. Rør dejen godt sammen. Hvis den virker for tynd, så tilsætter du lidt ekstra hvedemel. Den skal være fast men stadig meget klistret. Put husholdningsfilm over skålen og sæt den i køleskabet i minimum 8 timer. Gerne 10-16 timer. Om morgenen Tænd ovnen på 210 grader varmluft. Tag dejen ud af køleskabet. Gør en bageplade klar med bagepapir. Drys godt med hvedemel på bordet. Hæld dejen ud. Drys med mere mel ovenpå. Del dejen i 2. Træk stykkerne ud, så de bliver til aflange flutes. Placer dem på bagepapiret. Se evt. billede længere nede. Snit et langt snit med en skarp kniv ned langs dem. Bag dine flutes i ca. 20-25 minutter i midten af ovnen. Hold øje med dem efter 15 minutter, da ikke alle ovne varmer ens. De skal være gyldne og lyde hule, når man banker på dem. Lad dem køle af 30 minutter inden de skæres over. Hvis de er for varme, så kan de godt virke klæge inden i. Bedøm denne ret Lås skærm Nem opskrift på koldhævede flutes Her får du vores bedste hjemmelavet opskrift på koldhævede flutes, som er hurtige og nemme at lave. Sådan et flute, der er koldhævet, er det absolut nemmeste og lækreste. De er sprøde udvendigt og saftige indvendigt. Det er de perfekte flutes, som kan bruges til tilbehør til aftensmaden, til sandwich eller tapas. At bage sine egne flútes er super nemt. Og så er det samtidig virkelig billigt! Sådan en portion her koster ca. 2-3 kr. i råvarer. Samtidig er det virkelig nemt, da dejen blot røres sammen og sættes på køl natten over eller i 8-10 timer. Sådan en koldhævet dej giver bare det bedste brød og de bedste flutes. LÆS OGSÅ: Luksus hvidløgsbrød Langtidshævede flutes Den her opskrift giver de bedste flutes, som er langtidshævet. Når man koldhæver, så langtidshæver du egentlig blot dejen i køleskabet. Generelt giver det godt bagværk og lækre flutes, når det bliver langtidshævet. Det giver dejen tid til at udvikle sig i både smag og tekstur. Selve dejen består blot af vand, gær, salt og mel. Vi har brugt en kombination af durummel og hvedemel, hvilket giver sprøde og lækre flutes. Flutes med durum Vi tilsætter som sagt lidt durum til vores flutes. Det giver de bedste italienske durumflutes, som er sprøde og lette at lave. Den her opskrift giver det bedste hjemmelavet flute. Der er intet som hjemmebagt flute til tapas, til buffet eller grillmad. Server med lækker sommermad eller en masse smagfulde dyppelser. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hej, kan det virkelig passe der kun skal 3 dl vand i? Har kun puttet 200 g hvedemel og 100 g durummel og dejen er helt fast og mættet allerede Svar
Hej. Kan jeg udskifte hvedemel med tipo 00 sammen med durummel? Synes nemlig det giver et luftigere knap så tungt brød Svar
Hej, Dejen hældes blot ud på bordet og så deles den forsigtigt i to. Vi bruger sådan en dejskærer og så løftes de over på en bageplade. Dejen skal ikke æltes. Kh Svar