Æblekage shots

Opskrift på æblekage shots
Opskrift til stk. Opskrift til 4 stk.

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på æblekage shots, som er lavet på æblejuice, Galliano og flødeskum. Lækre shots med Galliano, som smager af æblekage!

Ingrediensliste

  • 1,25 dl. æblejuice
  • 0,5 dl. Galliano
  • 1 dl. piskefløde

Fremgangsmåde

  1. Opbevar æblejuice og Galliano på køl, så det er helt koldt, når shotsene laves.
  2. Ryst æblejuice og Galliano sammen i en shaker eller rør det sammen i en skål eller kande.
  3. Hæld det op i shotsglas.
  4. Pisk piskefløde til flødeskum og top med fløde på toppen af glassene (du kan også bruge flødeskum fra dåse).
  5. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på æblekage shots

Du er nødt til at prøve de her lækre æblekage shots med flødeskum på toppen, hvis du elsker gammeldags æblekage! De smager nemlig præcis som æblekage. Men i virkeligheden består de af æblejuice, Galliano og flødeskum på toppen. Og det giver altså smagen af den lækreste æblekage!

Så hvis du trænger til at prøve noget nyt eller gerne vil overraske dine gæster med en anderledes lille dessert, så er det disse du skal prøve. De er super nemme og hurtige at lave og så falder de altid i god jord, når vi serverer dem.

LÆS OGSÅ: Toblerone islagkage

Opskrift på æblekage shots

Shots der smager af æblekage

Hvis du er lige så stor tilhænger af æblekage, som vi er, så er der ingen tvivl om, at de her er lige noget for dig! Glem alt om små sure og lakridsshots, fordi de her shots tager altså kegler. De er lidt mere tidskrævende at lave, da man ikke blot kan hælde dem direkte fra en flaske. Men de er altså det hele værd.

Sørg for at opbevare juice og Galliano på køl, så dine shots er så kolde som muligt ved servering, så smager de altså bedst.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar