Æggewrap med kylling og pesto

Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på sund æggewrap med kylling og grøn pesto dressing.Den er derudover fyldt med spidskål, granatæble og saltmandler.

Ingrediensliste

  • Æggewraps

  • 2 stk. æg
  • 0,5 dl. mælk
  • 30 g. mandelmel
  • salt
  • Fyld

  • 60 g. spidskål
  • 280 g. kyllingebryst
  • salt/peber
  • 1 stk. avocado
  • 0,25 stk. granatæble
  • 30 g. saltmandler
  • Persillepesto

  • 1 bundt frisk persille
  • 1 fed hvidløg
  • 1,5 dl. raps- eller solsikkeolie
  • 20 g. solsikkekerner
  • salt

Fremgangsmåde

  1. Pisk æg, mandelmel, mælk og salt sammen.
  2. Opvarm en pande. Kom halvdelen af æggemassen på panden og strøg dejen ud som en pandekage. Vend æggepandekagen efter cirka 2 minutter.
  3. Gentag med den anden halvdel af dej.
  4. Steg nu kyllingebryst i lidt fedtstof og kom godt med salt og peber på.
  5. Sæt kyllingen til side.
  6. Nu skal pestoen laves. Blend persille, olie, salt, hvidløg og solsikkekerner med en stavblender, i en minihakker, foodprocessor eller blender.
  7. Anret dine æggewraps på to tallerkener. Hak spidskål fint. Kom det oven på dine æggewraps.
  8. Skær kylling i strimler eller tern og kom det ovenpå spidskålen.
  9. Fjern stenen fra avocado og skrab avocadoen ud. Mos den og smag til med lidt salt/peber.
  10. Pil granatæblet.
  11. Top med avocado, granatæble og saltmandler.
  12. Hæld din pesto over og server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på æggewrap med kylling og pesto

En sund, lækker og mættende æggewrap med kylling, pesto, avocado og saltmandler. Det her er så lækkert et måltid, som kan spises som sund aftensmad eller sund frokost. Selve bunden er en æggewrap, som bliver toppet med spidskål, stegt kylling, granatæblekerner, saltmandler og avocado. Som dressing har vi lavet en tynd persillepesto, som virkelig lige er prikken over i’et i retten. Den her ret er en kæmpe favorit for tiden!

LÆS OGSÅ: Salat med falafel og søde kartofler

Æggewrap opskrift

Vi har i denne æggewrap opskrift valgt at lave den som en åben wrap. Så kan man nemlig få meget mere fyld på! Men du kan selvfølgelig også bare lave den som en almindelig wrap og undlade at putte så meget fyld i. Hvis du ikke er til æggewraps, så kan du også erstatte med en almindelig tortillapandekage.  Selve æggewrappen har vi lavet på æg og mandelmel samt lidt salt. Det giver en fast wrap, som er en perfekt base for alt fyldet, da den heller ikke bliver alt for tynd.

Vi har som sagt toppet med kylling, men du kan sagtens erstatte kylling med oksekød, laks, koteletter skåret i strimler eller tun. Du kan også lave den som vegetar og bruge falafler eller blot udelade at putte kød i. Selve fyldet er nemlig også super lækkert i sig selv uden kød. I stedet for mandler, så kan du også bruge saltristede solsikkekerner eller græskarkerner. Vi har dog altid saltmandler, så det var nemt lige at toppe med dette.

Følg også med på de sociale medier

Følger du med på vores Instagram? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.

Kommentarer

  1. Jeg prøvede opskriften igår, og den var bare sindssyg lækker! Jeg erstattede mandelmel med en smule hvedemel, og der var der ingen problemer i. Den ret skal jeg helt sikkert lave igen 🙂

  2. Hej
    Super lækker Wrap og vi blev ret mætte, helt sikkert noget vi skal lave igen 😁 men må lige sige at 20 i alt den holder ikke 😂😂😂

  3. Tusind tak for endnu en dejlig opskrift 😃👍 Det smagte super lækkert, og ungerne herhjemme syntes det var sjovt at fylde de forskellige grøntsager ovenpå pandekagen 🙂👌

Skriv en kommentar