Anthon Berg islagkage Anthon Berg islagkage Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839405051525354555657585960 personer Opskrift til 8 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 4 timer Samlet tid 4 timer og 15 minutter Del Pin Print Beskrivelse Her finder du opskriften på hjemmelavet Anthon Berg islagkage med marcipan og mørk chokolade. Hjemmelavet is er så nem en dessert. Ingrediensliste Islagkage 4 stk. æggeblomme 75 g. flormelis 2 tsk. vaniljesukker 4 dl. piskefløde 200 g. marcipan 150 g. mørk chokolade Overtræk 200 g. mørk chokolade 2 spsk. kokosolie Fremgangsmåde Pisk æggeblommer, vaniljesukker og flormelis sammen i en skål med en elpisker til det er lyst og luftigt. Det tager ca. 3-5 minutter. Pisk piskefløde til en blød flødeskum. Hak mørk chokolade groft og riv marcipan. Vend flødeskum sammen med æggeblandingen. Dette gøres nemt med en dejskraber. Vend herefter mørk chokolade og marcipan i. Fordel herefter isen i en springform på 22 cm i diameter. Bank let formen ned mod bordet, så isen er jævnt fordelt. Sæt islagkagen i fryseren i minimum 4 timer (gerne natten over). Når den er frossen smeltes chokolade over vandbad eller i mikroovn til overtræk. Kom hakket chokolade og kokosolie op i en skål. Kom skålen i mikroovnen. Giv det 20 sekunder af gangen og rør hver gang. Bliv ved indtil det er smeltet sammen til ensartet masse. Hak mandler groft. Tag islagkagen ud af springformen og fordel smeltet chokolade over det hele (du kan evt. pensle det på). Drys til sidst med mandler og sæt islagkagen på frost igen indtil den skal spises. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på Anthon Berg islagkage Der er intet som en lækker, hjemmelavet Anthon Berg islagkage med marcipan og mørk chokolade. Det er nemlig slet ikke svært at lave sådan en islagkage helt selv. Vi har taget inspiration fra den islagkage fra Anthon Berg, som man kan købe i supermarkeder. En simpel vaniljeis, som er rørt med marcipan og chokolade og overtrukket med mørk chokolade og mandelsplitter. Server den lækre islagkage som dessert. Det er nemlig så nemt med islagkager, da de jo blot skal tages op af fryseren og serveres med det samme. Så hvis du gerne vil være i god tid og samtidig undgå stress, hvis du har gæster. Så er en islagkage altid en god idé som dessert. LÆS OGSÅ: Citrontærte Hjemmelavet islagkage med marcipan Det er én af de beste islagkager man kan lave med marcipan. Og så er kombinationen af marcipan og mørk chokolade jo bare lækker, da det minder om marcipanbrød. Du kan dog også sagtens bruge andet end mørk chokolade. Prøv også at lave den med lys chokolade i stedet eller Marabou chokolade. Det kan vi virkelig også anbefale. Hvor lang tid før kan jeg lave den? Du kan sagtens lave islagkagen 1-2 uger før den skal bruges. Det er nemlig det gode ved islagkager. De kan laves i god tid, så du ikke skal tænke eller stresse over desserten. Kan jeg bruge andet end mandelsplitter? Jep, de kan sagtens udelades. Ellers kan du også bruge hasselnødder eller valnødder. Du kan også toppe med hakket chokolade eller evt. hakket marcipanbrød for at understrege, at det er en Anthon Berg islagkage. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.