Asiatisk madplan uge 5

Som noget nyt, så vil vi denne uge også udgive en asiatisk-inspireret madplan. Vi synes det kunne være sjovt at lave en hel uge, hvor vi udelukkende spiser asiatisk. Vi vil hver dag tage dig med i køkkenet og lave madplanen sammen med dig. Så hop ind på vores Instagram og følg med i næste uges madplan.

Asiatisk madplan uge 5

Asiatisk madplan uge 5

Mandag: Karrysuppe med ris

Tirsdag: Asiatisk gris med chilisauce

Onsdag: Indisk linsegryde

Torsdag: Butter chicken 

Fredag: Wok med oksekød

Vi håber, at du har lyst til at være med på næste uges asiatisk-inspirerede madplan. Mandag starter ud med en omgang karrysuppe med ris og kylling. Tirsdag står den på asiatisk gris med chilisauce, som er en virkelig lækker måde at lave gris på. Onsdag tager vi lige en vegetarisk dag for her står den på linsegryde. Torsdag skal du have en indisk klassiker, nemlig butter chicken. Og ugen slutter af med en omgang wok med oksekød og nudler.

Indkøbsliste til asiatisk madplan uge 5

Her finder du indkøbslisten for den asiatiske madplan til uge 4. Den indeholder mange forskellige krydderier, så tjek gerne lige skabe osv. inden du begiver dig ud på indkøb. Madplanen er udregnet til 2 personer, så hvis I er flere, så husk at ændre antallet. Det kan du også nemt gøre i vores app.

Indkøbsliste til asiatisk madplan uge 5

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar