Aspargessuppe

Opskrift på aspargessuppe
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

10 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en cremet og lækker aspargessuppe lavet med asparges, kartofler og løg. Du kan også sagtens tilføje kødboller som tilbehør til suppen.

Ingrediensliste

 • Suppe

 • 2 spsk. raps- eller solsikkeolie
 • 1 stk. løg
 • 2 stk. kartoffel
 • salt/peber
 • 1 stk. hønsebouillonterning
 • 4 dl. vand
 • 2,5 dl. madlavningsfløde
 • 400 g. asparges på dåse
 • Tilbehør

 • 1 ciabatta
 • 0,25 bundt frisk persille

Fremgangsmåde

 1. Hak løg og kartofler fint.
 2. Opvarm en gryde med lidt olie. Svits kartoffel- og løgtern.
 3. Tilsæt salt, peber og bouillonterning. Hæld vand på og bring i kog med låg på skrå. Lad det koge i 10 minutter.
 4. Blend suppen med en stavblender og tilsæt madlavningsfløde.
 5. Sæt tilbage på komfuret og varm suppen op.
 6. Tilsæt dåsen med asparges. Både vand og asparges.
 7. Rør godt rundt og smag evt. til med mere salt og peber.
 8. Top med frisk persille og server med varmt brød. Du kan også tilsætte kødboller i suppen, hvis du foretrækker det.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret:

Fiskars kokkekniv

Køb her

Fiskars gryde

Køb her

Bosch stavblender

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

Opskrift på aspargessuppe

Den nemmeste og lækreste aspargessuppe, som mætter helt vildt og som smager helt fantastisk! Den er lavet med løg, kartofler og asparges, så du får en mild suppe med masser af asparges i. Du kan også sagtens tilføje kødboller til suppen, hvis du gerne vil have lidt mere fylde. Det er en super billig aspargessuppe, som kan laves på under 20 minutter. Så det er en skøn ret, hvis du gerne vil have en mættende aftensmad og samtidig spare lidt på madbudgettet.

LÆS OGSÅ: Jordskokkesuppe

Opskrift på aspargessuppe

En sund aspargessuppe

Det her er en lidt anderledes aspargessuppe end mange nok normalt vil lave den. I stedet for jævning, så har vi brugt kartofler til at gøre suppen tyk. Det er derfor en super måde at få lidt ekstra grøntsager ind og samtidig lave en lidt sundere version af aspargessuppe.

Det er samtidig en super hurtig suppe, da den faktisk kan laves på under 20 minutter! Og hvis du så har nogle frosne kødboller, som du kan tilsætte, så bliver det ikke nemmere.

Hjemmelavet suppe med asparges

Hvis du endnu ikke har prøvet at lave en hjemmelavet suppe med asparges, så anbefaler vi dig at prøve denne. Hvis du også elsker høns i asparges, så vil denne suppe være lige noget for dig! Den har sådan en mild smag samtidig med, at den er super cremet. Du kan også sagtens servere suppen som en let forret.

Server evt. din suppe med hjemmelavet flútes og evt. lidt frisk persille på toppen. Du kan også toppe suppen med lidt hjemmelavede brødcroutoner, hvis du gerne vil tilføje et sprødt element til suppen.

Følg også med på de sociale medier
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

 

 

Kommentarer

Skriv en kommentar