Blinis med stenbiderrogn Blinis med stenbidderrogn og dild Opskrift til 816243240 stk. Opskrift til 8 stk. Forberedelsestid 20 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse I samarbejde med Fiskars får du her en opskrift på nemme og lækre blinis med stenbiderrogn, creme fraiche, rødløg og frisk purløg. De er så lækre som en forret eller til tapas. Ingrediensliste Blinis 100 g. hvedemel 1 tsk. bagepulver 1 tsk. salt 2 stk. æg 0,5 dl. mælk Topping 100 g. creme fraiche 0,5 stk. rødløg 80 g. stenbiderrogn 0,5 bundt purløg KØB PÅ NEMLIG Fremgangsmåde Bland mel, bagepulver og salt. Pisk æg og mælk i. Dejen skal være tyktflydende. Smelt lidt smør på en pande. Kom små dejklatter på panden med en teske. Form dem straks til små runde blinis. Steg dem i ca. 2 minutter på hver side ved middel varme, til de er gyldne. Lad blinis afkøle. Hak rødløg og purløg fint. Anret blinis med creme fraiche, stenbiderrogn, rødløg og purløg. Server med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm REKLAME: Opskriften er lavet i samarbejde med Fiskars Opskrift på blinis med stenbiderrogn I samarbejde med Fiskars får du her opskriften på blinis med stenbiderrogn. Vi vil nemlig hver måned have fokus på månedens råvare i samarbejde med Fiskars. Forhåbentlig kan du blive inspireret til at bruge sæsonens råvarer og lave lækre og velsmagende retter. I denne måned er det derfor stenbiderrogn, som vi har valgt at fokusere på og det må virkelig være smagen af forår! Stenbiderrogn er nemlig i sæson fra februar til april alt afhængig af vejret. Sammen med blinis, creme fraiche, rødløg og frisk purløg, så er det virkelig helt fantastisk spise her i foråret. De egner sig derfor specielt godt til en lille forårs eller påsketapas. LÆS OGSÅ: Hjemmebagt foccacia med groft salt Blinis med stenbiderrogn, creme fraiche og rødløg Der er intet så lækkert som blinis med stenbiderrogn, en fed creme fraiche samt lidt finthakket purløg og rødløg. Det er virkelig så fantastisk en kombination og smagen af forår. Hvis du ikke er så meget til purløg, så kan du også sagtens bruge frisk dild eller karse. Vi har stegt vores blinis på en Fiskars Norden støbejernspande, som har en god non-stick belægning selv ved høje temperaturer sammelignet med andre støbejernsprodukter. Norden serien fra Fiskars er udelukkende lavet af førsteklasses materialer og har derudover fået en mineralbehandling, som gør, at serien ikke har behov for regelmæssig pleje. Det er derfor køkkenprodukter, som du kan have i lang tid, hvilket vi sætter utrolig stor pris på. Kan jeg lave blinis dagen før? Du kan godt lave dine blinis dagen før. Vi anbefaler dog, at de laves på selve dagen, da vi personligt selv synes, at de smager bedst der. Du kan evt. lave selve dejen klar, så du blot skal stege dem. Samtidig kan du også hakke rødløg og purløg på forhånd, hvis du gerne vil gøre processen lidt nemmere. Blinis til påsketapas Disse blinis med stenbiderrogn smager skønt som en nem forårsret, en forret eller en lille appetizer. De vil desuden også være super lækre til en lille påsketapas eller påskeanretning. Her kan vi anbefale at kombinere med et par andre små retter og en lille dessert til. Blandt andet kan vi anbefale vores laksesalat med rygeost samt en lille fin påske panna cotta med passionsfrugt. Det ville altså udgøre en helt perfekt lille påsketapas! Følg endelig med på de sociale medier Husk endelig at følg med på vores Facebookside, hvor vi lægger opskrifter og inspiration op. Vi er også på Instagram, og vi vil elske at få dig med i vores madunivers her også! Vores Instragramprofil finder du lige her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!
Kære MumMum, jeg er forvirret over Jeres 2 tilsyneladende ens opskrifter på blinis. Den ene (overskrift blinis pandekager) siger, at der til 16 stk bruges 100 g mel, 2 æg, 1/2 dl mælk, 1 tsk salt + 1 tsk bagepuver. Denne opskrift siger, at samme mængder rækker til 8 blinis ? Hvilken af de to opskrifter er korrekt? Svar