Broccolipastasalat

pastasalat med broccoli
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på broccolipastasalat, som er vendt i en skøn og lækker dressing. Den er med saltede peanuts og sprøde æbler.

Ingrediensliste

 • 250 g. pasta penne
 • 1 stk. broccoli
 • 1 stk. rødløg
 • 1 stk. æble
 • 50 g. saltede peanuts
 • Dressing

 • 180 g. creme fraiche
 • 75 g. mayonnaise
 • 3 tsk. sød sennep
 • 1 spsk. flormelis
 • 2 spsk. mælk
 • salt/peber

Fremgangsmåde

 1. Skær broccolibuketterne i mindre stykker og sæt til side.
 2. Kog pasta efter pakkens anvisning. 1 minut inden pasta er færdig, så tilføjer du broccoli til gryden og lader dem koge med det sidste minut.
 3. Dræn pasta og broccoli og lad det køle af.
 4. Skær rødløg i fine tern.
 5. Skyl æble og skær i tern.
 6. Rør dressingen sammen og smag til med salt og peber.
 7. Vend pasta, broccoli, æble og rødløg med dressingen (hold evt. igen med dressingen og juster mængden, så den passer til hvor snasket du gerne vil have den).
 8. Fordel pastasalaten i en skål og drys til sidst med peanuts på toppen.
 9. Server med det samme eller sæt på køl indtil servering.
Bedøm denne ret

Opskrift på broccolipastasalat

Her får du en super nem opskrift på broccolipastasalat med saltede peanuts og sprøde æbler. En frisk pastasalat som er vendt i en skøn og smagfuld dressing. Broccolien bliver lige dampet kort, så de stadig har lidt bid.

Server pastasalaten med kylling, falafler eller blot som tilbehør til aftensmaden. Du kan også bytte broccoli ud med blomkål. Og i stedet for peanuts kan du bruge saltmandler eller udelade dem helt.

LÆS OGSÅ: Porretærte med skinke og hytteost 

pastasalat med broccoli

Pastasalat med broccoli

Det er en virkelig skøn kombination af pastasalat og broccolisalat. Hvis du også elsker broccoli, så er der ingen tvivl om, at denne salat er lige noget for dig. Vi tilføjer ofte pasta til salater, især hvis de skal bruges som måltidssalater, da det giver en større mæthed. Den her er virkelig gået hen og er blevet en favorit, da det er den perfekte kombination af salt og sprødt.

Kan jeg udelade æble?
Ja det kan du sagtens, men vi synes, at det giver en god friskhed til salaten. Du kan også erstatte æble med pære.

Hvad vil I anbefale at servere til?
Det er en skøn salat, som smager godt i sig selv og som sagtens kan nydes som en måltidssalat. Men som tilbehør kan vi anbefale de her lækre og sunde kyllingefrikadeller, som er fyldt med smag og skjulte grøntsager. Så har du virkelig en omgang lækker og nem aftensmad, hvis vi selv skal sige det. Du kan også servere den med en grillet pølse i sommersæsonen. Det er testet og smager også forrygende!

broccolipastasalat

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar