Tilmeld nyhedsbrev

Sunde kyllingefrikadeller

Sunde kyllingefrikadeller

Sunde kyllingefrikadeller

Opskrift til 15 stk.

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

35 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på de bedste sunde frikadeller med masser af smag. De er super gode til aftensmad eller med lækkert tilbehør til, f.eks. i form af broccolimos, bagte søde kartofler eller en god pastasalat med pesto. Du kan tilsætte lige nøjagtig de grøntsager, som du har lyst til. Vi har før tilsat hakket spinat eller erstattet gulerødderne med revet squash.

 

Ingrediensliste

  • 400 g. kyllingefars
  • 1 dl. havregryn
  • 2 gulerødder
  • 1/2 bundt persille
  • Salt/peber
  • Lidt frisk chili
  • 1/2 løg
  • 2 fed hvidløg

Fremgangsmåde

1. Hak løg og hvidløg fint. Riv gulerødderne. Hak persillen.
2. Bland nu alle ingredienserne, og opvarm en pande.
3. Form 15 frikadeller og steg dem i lidt fedtstof ved medium høj varme i cirka 4 min på hver side (eller mere, alt efter hvor varm panden er).

Bedøm denne ret

Sunde kyllingefrikadeller

Dette er den absolut bedste opskrift på sunde kyllingefrikadeller med skjulte grøntsager og uden æg og hvedemel. I stedet er de lavet med havregryn, som giver en god mæthedsfølelse. De kan spises som nem aftensmad, men kan med fordel også bruges til madpakken eller til børnenes madpakke. For selvom der er grøntsager i, så er de super børnevenlige, da de stadig har en mild smag.

Vi plejer at lave en stor portion og så fryser vi dem ned, som vi ikke får spist. Så kan man nemlig altid tage frikadeller op, hvis tiden en dag er knap. Du kan selvfølgelig også lave frikadellerne med almindelig hakket svinekød, hvis du ikke kan finde hakket kylling.

LÆS OGSÅ: Paprikagryde med kylling og serranoskinke

Sunde kyllingefrikadeller

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven