Brownie cheesecake med Oreo

Brownie cheesecake med Oreo
Opskrift til personer Opskrift til 9 personer

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

25 minutter

Samlet tid

45 minutter

Beskrivelse

Opskrift på en svampet og lækker brownie cheesecake med Oreo. Brownie, som er bagt med cheesecakefyld og stykker af Oreokiks.

Ingrediensliste

 • Brownielag

 • 200 g. mørk chokolade
 • 200 g. smør
 • 250 g. sukker
 • 3 tsk. vaniljesukker
 • 0,5 knivspids salt
 • 3 stk. æg
 • 125 g. hvedemel
 • Cheesecake fyld

 • 100 g. naturel flødeost
 • 50 g. sukker
 • 1 stk. æggeblomme
 • Andet

 • 0,5 pk. Oreo

Fremgangsmåde

 1. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.
 2. Smelt smørret i en gryde ved lav varme. Hak chokolade groft. Tag gryden af varmen, når smørret er smeltet og tilsæt chokoladen. Rør rundt, indtil det hele er en ensartet masse. Lad det køle af.
 3. Pisk æg, sukker, hvedemel, vaniljesukker og salt sammen til en luftig masse med en elpisker eller i en røremaskine.
 4. Tilsæt den afkølede blanding af smør og chokolade, imens der piskes.
 5. Fordel dejen i en form (ca. 18×18 cm), som er smurt med smør eller foret med bagepapir.
 6. Nu til cheesecakefyldet. Rør flødeost, sukker og æggeblomme sammen i en skål. Fordel herefter det udover browniedejen. Brug evt. enden af en ske til at fordele det rundt.
 7. Knus herefter Oreos udover.
 8. Bag brownien i midten af ovnen i ca. 20-25 minutter alt efter hvor kraftig din ovn er. Begynd at holde øje med den efter 18 minutter. Den skal gerne virke blød, når du trykker på den, men den må ikke virke helt flydende. Du kan også tjekke den med en tandstik. Stik den i kagen. Hvis den kommer op uden bagt dej, så er kagen klar.
 9. Tag den ud af ovnen og lad den køle af.
 10. Brownien er bedst, hvis den laves dagen før og sættes på køl natten over.
 11. Den kan også sagtens fryses og så blot tages op 6 timer inden den skal bruges.
Bedøm denne ret

Opskrift på brownie cheesecake med Oreo

Hvis du lige vil tage din brownie til næste level, så bager du den her brownie cheesecake med Oreo. En dessertbombe uden lige, som bare smager helt fantastisk! Snasket, lækker og bare virkelig god. Det er egentlig blot vores klassiske brownie-opskrift, som vi har videreudviklet en smule på. I USA er det vildt populær at lave kager med cheesecakefyld på toppen. Vi har også gjort det her med nogle græskarmuffins. Det smager vildt godt og giver samtidig også din kage et lidt andet udtryk. Og så har vi selvfølgelig også kommet Oreo i, nu hvor vi er i det amerikanske tema.

Det er en snasket kage, så hvis du ikke er til det alt for søde, så anbefaler vi at servere den med vaniljeis og evt. friske bær. Så opvejer de friske bær lidt for den søde kage. Det kan vi i hvert fald personligt godt lide. Alternativt kunne man også lave en hjemmelavet hindbærsauce dertil.

LÆS OGSÅ: Se andre populære desserter her

Brownie cheesecake med Oreo

Brownie med cream cheese

Som sagt, så er det vildt populært at lave brownie med cream cheese (flødeost) swirls. Og vi havde lige noget flødeost, som trængte til at blive brugt. Så det blev altså til den her chokoladebombe. Den er mega nem at bage. Kræver ikke mange ingredienser og heller ikke de store færdigheder i køkkenet, så vi kan kun anbefale dig at kaste dig ud i den.

Brownie cheesecake med Oreo

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi har også en app! Hvis du er interesseret i flere opskrifter, så har vi også udgivet kogebøger, som du kan se og købe lige her.

Kommentarer

Skriv en kommentar