Brunch pandekager

Brunch pandekager
Opskrift til stk. Opskrift til 20 stk.

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

20 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på de lækreste små brunch pandekager. Der er ingen brunch uden de bedste brunchpandekager.

Ingrediensliste

 • 3 stk. æg
 • 20 g. smør
 • 1,25 dl. mælk
 • 1 tsk. vaniljesukker
 • 1 tsk. bagepulver
 • 135 g. hvedemel
 • 1 spsk. sukker
 • 1 knivspids salt

Fremgangsmåde

 1. Smelt smør og lad det afkøle.
 2. I en skål blandes æggeblommer (ægget skal deles i blommer og hvider), hvedemel, sukker, bagepulver, salt, vaniljesukker, mælk og smeltet smør. Pisk det godt sammen, så du ikke har nogle klumper.
 3. I en anden skål piskes hvider helt stive.
 4. Vend hvider i dejen med en dejskraber. Det er meget vigtigt, at du ikke pisker.
 5. Varm en pande op med lidt smør eller olie.
 6. Fordel lidt pandekagedej på panden. Lad den stege 20-30 sekunder på den ene side. Vend den over og lad den stege 20-30 sekunder på den anden side.
 7. Sådan fortsætter du med alle pandekagerne.
 8. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på brunch pandekager

Der er ingen brunch uden de lækreste, små brunch pandekager! Vi elsker brunch og der er ingen brunch uden en eller anden form for pandekage, så derfor var vi selvfølgelig nødt til at give vores bud på nogle lækre af slagsen. En god brunch består, for os, af noget godt brød, pålæg, scrambled eggs, bacon, måske nogle smagsfulde pølser, masser af frugt og så kommer vi ikke udenom pandekagerne.

Den her opskrift er super nem at lave. Det er noget af det bedste ved pandekager. Det kræver få ingredienser, det er hurtigt at lave og så smager det bare fantastisk! De kan serveres, som de er, men vi serverer dem gerne med syltetøj eller nutella til. Det hører sig bare lidt til synes vi.

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores morgenmadsopskrifter

Brunch pandekager

Pandekager til brunch

Vi synes helt sikkert, at når der skal laves pandekager til brunch, at det så skal være nogle små af slagsen. Det passer nemlig perfekt på brunchtallerkenen, så man stadig kan have en masse andre lækre sager. Du kan selvfølgelig også lave nogle store pandekager, men sådan nogle små af slagsen passer altså bare perfekt til brunch.

SE OGSÅ: Klik her for flere brunch opskrifter

Sødt til brunch

Nu har du også fået vores bud på hvad vi synes der skal på morgenbordet i weekenden og det er helt sikkert sådan en omgang brunchpandekager her. Skal du bruge en god opskrift på nogle lækre morgenboller også, så finder du alle vores opskrifter lige her.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar