Nemme opskrifter på lækre og luftige morgenboller. Du finder den bedste opskrift på koldhævede, grove, hurtige og sunde morgenboller. De er perfekte til morgenbordet, til brunch eller som hurtig morgenmad to-go. De kan sagtens fryses ned, så de nemt kan tages op aftenen før.

Morgenboller opskrifter

Findes der en bedre start på dagen end med lækre, nybagte morgenboller direkte fra ovnen? Ikke hvis du spørger os i hvert fald. Derfor har vi samlet alle vores lækre opskrifter på morgenboller lige her. Der er mange forskellige typer morgenboller opskrifter, så der er noget for enhver smag. Du finder både flere nemme opskrifter på forskellige typer koldhævede morgenboller, grove morgenboller med masser af kerner og børnevenlige bamseboller helt uden kerner. Uanset hvilken opskrift du kaster dig over, garanterer vi, at det vil forsøde morgenstunden for hele familien.

Koldhævede morgenboller

Én af de nemmeste typer morgenboller, man kan bage, er de koldhævede morgenboller. Der er mange, der ikke kan overskue at bage boller, da dejen både skal æltes og rulles. Alt det slipper man heldigvis for, når man bager koldhævede morgenboller. Her røres alle ingredienserne sammen om aftenen, og så skal dejen bare stå og hygge sig i køleskabet over natten. Du slipper også helt for at få fingrene klistret til af bolledej. Du skal bare bruge to skeer til at placere dejen på bradepanden. Herefter ryger de de koldhævede morgenboller en tur i ovnen. Det er ikke så underligt, at koldhævede morgenboller er en klar favorit i mange familier.

Boller til morgenmad

I en travl hverdag er der sjældent tid til den helt store anretning til morgenmaden. Derfor er der ekstra god grund til at forsøde morgenerne i weekenden med lækre boller til morgenmad. Det giver en god start på dagen, når man kan sidde i fred og ro og nyde sine friskbagte morgenboller. Boller til morgenmad kan også sagtens gå hånd i hånd med en sund livsstil, da de jo på ingen måde behøver at være kridhvide. Herinde finder du derfor blandt andet opskrifter på sunde og proteinrige morgenboller med skyr. Der er også en masse forskellige opskrifter på grove morgenboller med fuldkorn og kerner. Sunde boller til morgenmad mætter også godt og giver derfor en god start på dagen.

Boller til ost

Lune, nybagte morgenboller skal næsten spises med smør, der rigtig kan få lov at smelte sig ned i bollen. Derudover er der næsten ingen grænser for, hvad man kan putte på morgenboller. Boller med ost er en favorit hos mange, og vi har mange gode opskrifter på boller til ost. Faktisk er alle vores opskrifter på morgenboller perfekte at spise med ost. Uanset om du er til nemme og hurtige morgenboller, der er koldhævede. Eller om du foretrækker en klassisk, hvid tebolle. Boller til ost findes i alle afskygninger.

Kan jeg fryse morgenboller?

Det hurtige svar er ja, du kan sagtens fryse morgenboller. Når du alligevel er i gang med at bage morgenboller, kan du med fordel lave en dobbelt portion. Så er det nemt at fryse morgenbollerne, som du kan tage op igen en morgen med mindre tid. Så skal du bare lade de frosne boller tø op på en bradepande, før du luner dem i ovnen. De skal bare have en 10-15 minutter på 150 grader. Så bliver de lige så gode, som da de var friskbagte. Alle vores opskrifter på morgenboller egner sig til at blive frosset. Du vil helt sikkert takke dig selv for at have gjort det nemt og lækkert på en travl morgen.