Tilmeld nyhedsbrev

Bruschetta-pizza

Bruschetta-pizza

Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

15 timer

Samlet tid

15 timer og 10 minutter

Beskrivelse

En skøn opskrift på bruschettabrød i nye klæder, nemlig på en hjemmebagt hvidløgspizzabund. Bruchetta-pizza er en super ide som gæstemad, hvis man ønsker at servere en lille forret.

Ingrediensliste

Pizzadej

  • 215 g. vand
  • 5 g. gær
  • 8 g. salt
  • 315 g. hvedemel

Fyld

  • 6 spsk. olivenolie
  • Salt
  • 2 fed hvidløg
  • 500 g. tomater
  • 1 rødløg
  • 1/2 bundt basilikum

Fremgangsmåde

  1. I en skål opløses gær og salt i koldt vand. Tilsæt mel og rør det hurtigt rundt. Stil den på køl natten over.
  2. Rul eller form to mellem pizzabunde i en masse durummel.
  3. Knus hvidløg og bland det med olivenolie og salt.
  4. Opvarm ovnen til 240 grader varmluft. Opvarm bagepladen i ovnen.
  5. Form to pizzaer. Smør olie/hvidløgsblandingen på pizzaerne.
  6. Når ovnen er varm og bagepladen ligeså, så bages den ene pizzabund først i 8-10 minutter. Derefter bages den anden, og de køler en lille smule af.
  7. Hak nu tomater, løg og basilikum fint. Læg det ovenpå pizzaen kort inden servering.

Bedøm denne ret

Bruschetta-pizza er en anerledes måde at lave de velkendte bruschettabrød på. Du kender helt sikkert til de lækre traditionelle bruschettabrød med tomat, løg og basilikum ikke? Dem elsker vi, og vi spiser dem i stor stil om sommeren. Vi elsker det sprøde fra brødet og det friske fyld af tomat, rødløg og basilikum på toppen.

Denne gang ville vi prøve at lave det på en anden måde. Vi plejer at købe ciabettabrød til at lave bruschetta brød med, men denne gang ville vi forsøge os med en hjemmelavet pizzabund med hvidløg. Derved kom denne bruschetta-pizza opskrift til. Så super nemt at bikse den koldhævede dej sammen aftenen før, hurtigt forme pizzaerne og bum – så er der nye lækre bunde.

Bruchetta-pizza er altså bare en sommerforret der spiller. Vi elsker sommeraftener der starter med et koldt glas hvidvin på terrassen og bruschetta til forret.

Vil du lave en hurtigere version? Så bør du hoppe forbi vores brushetta opskrift lige her.

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven