Bruschetta pizza

Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

15 timer

Samlet tid

15 timer og 10 minutter

Beskrivelse

En skøn opskrift på bruschettabrød i nye klæder, nemlig på en hjemmebagt hvidløgspizzabund. Bruchetta-pizza er en super ide som gæstemad, hvis man ønsker at servere en lille forret.

Ingrediensliste

 • Pizzadej

 • 215 g. vand
 • 5 g. gær
 • 8 g. salt
 • 315 g. hvedemel
 • Fyld

 • 6 spsk. olivenolie
 • salt
 • 2 fed hvidløg
 • 500 g. tomat
 • 1 stk. rødløg
 • 0,5 bundt frisk basilikum

Fremgangsmåde

 1. I en skål opløses gær og salt i koldt vand. Tilsæt mel og rør det hurtigt rundt. Stil den på køl natten over.
 2. Rul eller form to mellem pizzabunde i en masse durummel.
 3. Knus hvidløg og bland det med olivenolie og salt.
 4. Opvarm ovnen til 240 grader varmluft. Opvarm bagepladen i ovnen.
 5. Form to pizzaer. Smør olie/hvidløgsblandingen på pizzaerne.
 6. Når ovnen er varm og bagepladen ligeså, så bages den ene pizzabund først i 8-10 minutter. Derefter bages den anden, og de køler en lille smule af.
 7. Hak nu tomater, løg og basilikum fint. Læg det ovenpå pizzaen kort inden servering.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret:

Kitchenaid Artisan, køkkenmaskine

Køb her

Pizzaovn

Køb her

Pizzahjul

Køb her

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

Opskrift på Bruschetta pizza

Bruschetta-pizza er en anderledes måde at lave de velkendte bruschettabrød på. Du kender helt sikkert til de lækre traditionelle bruschettabrød med tomat, løg og basilikum ikke? Dem elsker vi, og vi spiser dem i stor stil om sommeren. Vi elsker det sprøde fra brødet og det friske fyld af tomat, rødløg og basilikum på toppen.

Denne gang ville vi prøve at lave det på en anden måde. Vi plejer at købe ciabattabrød til at lave bruschetta brød med, men denne gang ville vi forsøge os med en hjemmelavet pizzabund med hvidløg. Derved kom denne bruschetta-pizza opskrift til. Så super nemt at bikse den koldhævede dej sammen aftenen før, hvilket vi elsker ved en koldhævet dej.

Vil du lave en hurtigere version? Så bør du hoppe forbi vores brushetta opskrift lige her.  

Bruschetta pizza

Pizza med tomat, rødløg og basilikum

Uanset om du vil kalde det for en bruschetta-pizza eller bare en pizza, så kan vi ikke komme udenom, at kombinationen af rødløg, tomat og frisk basilikum bare smager helt fantastisk. Du kan også købe en færdiglavet pizzabund, som mange supermarkeder er begyndt at sælge i køleafdelingen.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Hej:)
  I skriver, at man skal rulle dejen i en masse durummel, men man skal ikke bruge durummel til selve dejen (I skriver nemlig hvedemel i opskriften )?

  1. Hej,

   Det er korrekt. Vi bruger ofte durummel til at rulle ud i, da det gør at dejen bliver nem at arbejde med. Du kan også rulle ud i alm. hvedemel.

   Kh

Skriv en kommentar