Tilmeld nyhedsbrev

Chokorug ala Lagkagehuset

Chokorug ala Lagkagehuset

Chokorug ala Lagkagehuset

Opskrift til 25 stk.

Forberedelsestid

1 time

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

1 time og 30 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på chokorug ala dem som Lagkagehuset sælger. De er bare mega gode til madpakken eller som en sund snack. Vi bruger dog lidt snydetricks, da vi bruger en rugbrøds færdigblanding i stedet for at lave vores rugbrød, men de er stadig super gode og vigtigst af alt: Nemme at lave!

Ingrediensliste

  • 1 pakke færdigblanding til kernerugbrød
  • 100 g. 70% mørk chokolade
  • 1,5 dl. græskarkerner
  • 3 spsk. mørk sirup
  • 50 g. hakkede mandler

Fremgangsmåde

1. Bland Finax blandingen med 7 dl. vand og den pakke tørgær, som hører med (på pakken står der 7,5 dl. vand, men vi synes, at dejen blev lige i det tyndeste).
2. Bland herefter hakket chokolade, græskarkerner og mørk sirup i.
3. Lad dejen hæve tildækket i skålen i 1 time.
4. En bageplade med bagepapir gøres klar.
5. Herefter laves der små “klatter” af dej med to skeer, som placeres på bagepladen.
6. Herefter drysses de med hakkede mandler.
7. Bages ved 190 grader varmluft i cirka 30-35 min.
8. Afkøles på en bagerist.

Bedøm denne ret

Hver gang vi er på Lagkagehuset, så køber vi altid én af de lækre chokorug, som de har liggende i disken. Det er sådan en lille rugbrødsbolle med mørk chokolade, som er trillet i hakkede mandler og de smager bare så gode! Vi har endnu ikke begivet os ud i en helt hjemmelavet opskrift på dem og den her opskrift tager lidt snydetricks i brug, da vi bruger en færdigblanding på rugbrød.

Det er dog let at pifte en kedelig rugbrødsblanding op og lave den til lækre chokorug med chokolade. Så hvis du har lyst til at prøve at lave dine egne chokorug ala Lagkagehuset, så skal du prøve denne opskrift.

De er super gode til madpakken både til voksne og børn og så mætter de godt.

Skriv en kommentar