Tilmeld nyhedsbrev

Pestosnurrer – Brug dem som madbrød eller kuvertbrød

Pestosnurrer – Brug dem som madbrød eller kuvertbrød

Pestosnurrer – Brug dem som madbrød eller kuvertbrød

Opskrift til 12 stk.

Forberedelsestid

2 timer

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

2 timer og 15 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på lækre pestosnurrer, som kan fyldes med din yndlings pesto. Du kan lave din egen pesto eller du kan bruge en færdiglavet. Uanset hvad, så lover vi, at du får de lækreste små snurrer, som er perfekte som kuvertbrød, madbrød eller bare som små brød til aftensmaden.

Ingrediensliste

  • 30 g. gær
  • 4,5 dl. lunkent vand
  • 1 tsk. salt
  • 1/2 tsk. honning
  • 2,5 spsk. raps- eller solsikkeolie
  • 2 dl. grahamsmel
  • 1 dl. rugmel
  • 1 dl. durummel
  • 1 dl. havregryn
  • 120 g. hvedemel
  • 120 g. pesto

Fremgangsmåde

1. Gæren opløses i det lunkne vand, hvorefter salt, olie og honning tilsættes.
2. Tilsæt nu de forskellige melarter og lad dejen blive smidig.
3. Rul nu dejen ud i et rektangel på cirka 40×50 cm, og smør pesto på.
4. Fold nu dejen over på den lange side, og pres rundt i kanterne.
5. Skær nu cirka 12 strimler på langs. Rul en strimmel og lav dem til snurrer. Placer dem på en bradepande og lad dem hæve i 1,5-2 timer.
6. Bag dem ved 200 grader varmluft i cirka 12-13 minutter.

Bedøm denne ret

Opskrift på de bedste og lækreste pestosnurrer. Man kan bruge lige præcis den pesto man har lyst til, men i den her opskrift har vi brugt en grøn pesto. Du kan også prøve med peberfrugtpesto eller rød pesto.

Måske du har lavet kanelsnurrer før? Det er jo egentlig det samme princip, blot at disse er lavet md pesto. Snurrer er så fine at bruge som madbrød, kuvertbrød eller som flutes til aftensmaden. Vi har før serveret dem på en stor buffet og de pynter bare så fint. De er også super gode som hjemmebagt brød til en mild suppe, da pestoen komplimenterer en mild suppe rigtig fint.

Skriv en kommentar