Crispy chicken med asiatisk sauce

crispy chicken med asiatisk sauce

Crispy chicken med ris og asiatisk sauce

Opskrift til personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

25 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Lækker hverdagsret med sprød crispy chicken med ris og stærk asiatisk sauce toppet med frisk forårsløg og koriander.

Ingrediensliste

  • Crispy chicken

  • 450 g. kyllingebryst
  • 1 æg
  • 100 g. pankorasp
  • Salt/peber
  • 2 dl. raps- eller solsikkeolie
  • Asiatisk sauce

  • 400 ml. kokosmælk
  • 1 spsk. rød karry paste
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 spsk. sukker
  • 2 fed hvidløg
  • 2 cm ingefær
  • Salt
  • Tilbehør

  • 200 g. ris

Fremgangsmåde

  1. Sæt ris til at koge efter anvisningen på pakken.
  2. Rens kyllingebryst og skær dem over på langs, så du får nogle tynde fileter.
  3. Find to skåle frem. I den ene skål piskes et æg med en gaffel. I den anden skål blandes pankorasp med lidt salt og peber.
  4. Vend nu først kyllingebryst i æg og derefter i raspblandingen. Sørg for, at der er godt med rasp på begge sider. Læg dem på en tallerken eller et stykke bagepapir, indtil de skal bruges.
  5. Nu skal saucen laves. Hak hvidløg og ingefær fint. Opvarm en gryde med lidt olie og svits det af.
  6. Tilsæt rød karry pasta og derefter grofthakket peberfrugt. Svits kort.
  7. Tilsæt nu kokosmælk og smag til med salt og sukker.
  8. Varm en pande op godt med olie. Der skal være ca. 1 cm. olie på panden. Steg kylling på panden i cirka 3 minutter på hver side – alt afhængig af tykkelsen.
  9. Læg dem på et stykke køkkenrulle, når de er stegt, så noget af fedtet kan få lov at dryppe af.
  10. Anret med ris og sauce toppet med  crispy chicken.

Bedøm denne ret

Opskrift på crispy chicken med ris og asiatisk sauce

Her får I opskriften på crispy chicken med ris og asiatisk sauce, da I jo var så vilde med vores opskrift på Crispy chicken med indisk sauce. Vi har derfor nu lavet denne nye variant med en thai sauce lavet på rød karry.

Det er en super god ret, hvor den sprøde kylling gør det godt til den stærke sauce. Vi har toppet med friske forårsløg og lime for at give den endnu et asiatisk twist.

Følg endelig med på vores sociale medier. Du finder hver dag en masse inspiration på mad på vores Instagram, som du finder herog vores Facebookside. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Kommentarer

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag