Daim cookies Daim cookies Opskrift til 2346 stk. Opskrift til 23 stk. Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 1 time og 20 minutter Samlet tid 1 time og 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på lækre og sprøde Daim cookies med masser af Daim chokolade. Småkager med Daim er nemme at lave og så smager de forrygende. Ingrediensliste 130 g. smør 120 g. brun farin 120 g. sukker 1,5 tsk. vaniljesukker 1 stk. æg 250 g. hvedemel 0,75 tsk. natron 0,75 tsk. bagepulver 0,5 tsk. salt 200 g. Daim Fremgangsmåde Pisk brun farin, sukker, vaniljesukker og smør. Tilsæt derefter æg og pisk videre. Pisk nu ved middel hastighed og tilsæt hvedemel, natron, bagepulver og salt. Hak Daim groft og rør det i dejen. Stil dejen på køl i en times tid. Har du ikke tiden, så kan du sætte den på frost i 20-30 min. Del dejen i kugler af ca. 35 g. Læg dem med god afstand på en bageplade med bagepapir. Vi bagte 12 af gangen på en bageplade. Bages i en forvarmet ovn ved 180 grader alm. ovn i 15 minutter. Afkøl dem på en bagerist når de kommer ud af ovnen, og luk dem derefter i en lufttæt beholder. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på Daim cookies En super nem og lækker opskrift på sprøde Daim cookies. Du får småkager, som er super sprøde og fyldt med stykker af den lækre Daim chokolade. Måske en ny tilføjelse til julebagningen? De smager i hvert fald hammer godt og er super nemme at lave. Hvis du er frisk, så kan du også lave din egen Daim chokolade. Vi har her en super nem opskrift på hjemmelavet daim, som er lige til at gå til. Så hvis det hele skal være hjemmelavet, så skal du da give dig i kast med daim chokolade også. Cookies med Daim Hvorfor ikke kombinere det lækre fra cookies og det lækre fra Daim? Så får du nemlig en helt fantastisk cookie, som plejer at falde i god jord hos både børn og voksne. Du får en sprød småkage fyldt med stykker af Daim chokolade. Småkager med Daim Og det er faktisk slet ikke svært at lave disse cookies. Generelt er cookies noget af det hurtigste at lave og så er opskriften nærmest idiotsikker. Vi får i hvert fald et godt resultat hver gang vi laver disse lækre småkager med Daim. LÆS OGSÅ: Brændte mandler Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hej Lone, Det kan have noget med smørrets temperatur at gøre og også mængden af mel. Næste gang kan du med fordel trykke dem lidt flade eller lade smørret blive mere blødt 🙂 Kh Svar