Durumflutés

Durumflutés

Opskrift til stk. Opskrift til 2 stk.

Forberedelsestid

1 time

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

1 time og 15 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på hjemmebagte flutés med durummel. De er perfekte at servere til forret eller som tilbehør til aftensmaden. Du kan evt. pensle dem og drysse med lidt frø på toppen, hvis de skal have et anderledes udseende.

Ingrediensliste

 • 5 dl. lunkent vand
 • 50 g. gær
 • 1 spsk. sukker
 • 3 spsk. raps- eller solsikkeolie
 • 1,5 tsk. salt
 • 400 g. durummel
 • 300 g. hvedemel

Fremgangsmåde

 1. Opløs gæren i vandet og tilsæt sukker, olie og salt.
 2. Rør mel i lidt efter lidt, og ælt dejen til den er smidig og ikke for tør.
 3. Lad dejen hæve i 40 minutter et lunt sted.
 4. Del dejen i 4. Rul hver dej ud til en pølse. Del pølsen i 2 på den lange led og sno dem rundt om hinanden. Placer på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad dem hæve 20 minutter, imens varmes ovnen op.
 5. Bag dine flutes ved 250 grader varmluft i cirka 10-14 minutter (alt efter din ovns styrke).

Bedøm denne ret

En nem og god opskrift på hjemmebagte durumflutés. Server det til en fiskeforret eller blot som tilbehør til aftensmad. Vi elsker at lave hjemmelavede flutes, især om sommeren, når vi griller. Det er vist ingen hemmelighed, at vi elsker at bage. Så når vi inviterer gæster forbi, så laver vi også ofte hjemmelavede flutes.

Disse durumflutés serveret med smør eller en hjemmelavet hvidløgssmør plejer de altid at tage godt imod. Og så oser det jo også af overskud, når man sådan bager sine egne flutes.

For nogle weekender siden, så lavede vi den lækreste tunmousse og serverede dertil disse lækre flutes bagt med durummel.

Kan de fryses?

Ja, de kan sagtens fryses ned. Det tager de bestemt ikke skade af. Hvis du fryser dem ned er det blot vigtigt at de er helt nedkølet når de fryses og at de pakket godt ind i en pose. Når de optøs er det en fordel hvis de lige kort lunes.

Vil du opgradere til next level? Så bør du klart prøve vores opskrift på flettede hvidløgsbrød.

Durumflutés

Durumflutés

Følger du med på vores Facebookside? Hop endelig ind og følg med i vores madunivers. Her vil du få daglig inspiration til søde sager, sundere alternativer, lækre og nemme aftensmadretter og meget mere.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag