Fyldte peberfrugter med oksekød Fyldte peberfrugter med oksekød Opskrift til 12345678910 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 30 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 45 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på fyldte peberfrugter med oksekød. De lækreste fyldte peberfrugter med oksekød, grøntsager og ost. Ingrediensliste 4 stk. rød peberfrugt 1 stk. løg 2 fed hvidløg 1 tsk. paprika 0,5 tsk. karry 1 tsk. chiliflager 1 tsk. stødt spidskommen salt/peber 1 tsk. chilisauce 1 tsk. citronsaft 70 g. tomatpure 250 g. hakket oksekød 60 g. revet cheddar 200 g. ris Fremgangsmåde Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Kog ris efter anvisningen på pakken. Hak løg og hvidløg fint. Opvarm en pande med olie eller smør. Tilsæt løg og hvidløg og lad det svitse et par minutter. Tilsæt kød og lad det få noget farve. Tilsæt alle krydderier, chilisauce, tomatpure og citronsaft. Tilsæt de kogte ris og rør godt rundt. Smag til med salt/peber. Del peberfrugter i halve og skrab kernehus ud. Det er nemt at gøre med hænderne. Fyld peberfrugterne med dit kødfyld. Placer peberfrugter i et ovnfast fad. Top peberfrugterne med revet cheddarost. Bag dem i midten af ovnen i ca. 13-15 minutter ved 200 grader varmluft. Indtil osten er smeltet og de er blevet let gyldne. Tag dem ud og server dem med det samme. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på fyldte peberfrugter med oksekød En nem og lækker opskrift på fyldte peberfrugter med oksekød, ris og ost. Det er en dejlig sund ret, som er god til både aftensmad og frokost. Vi får ofte bagt peberfrugt sammen med en lækker salat med eksempelvis perlespelt eller bulgur i. De her bagte peberfrugter er med grøntsager, oksekød, kogte ris og cheddarost. Du kan dog sagtens udelade risene. Det er blot en god måde at få brugt en eventuel rest på og så mætter de også mere af det. Vi topper dem med en klat creme fraiche og lidt frisk persille. Det er lige prikken over i’et. LÆS OGSÅ: Mexicansk lasagne Fyldte peberfrugter med ost Fyldte peberfrugter med ost er en mættende, sund og smagfuld ret, som samtidig er let at lave. Man kan også sagtens lave peberfrugterne på grill, så man får grillet peberfrugt. Det er lækker sommermad og så kan man jo putte lige præcis det fyld i, som man har lyst til. Det er også godt med en blanding af grøntsager, kylling og flødeost. Vi bruger også ofte vores rester af kødfyld fra spaghetti bolognese eller chili con carne i peberfrugterne. På den måde er det super at få brugt eventuelle rester fra dagen før. Herved undgår du at smide mad ud. Men i stedet for anvende det på en ny og kreativ måde. Vi serverer ofte bare en let salat til de bagte peberfrugter, men du kan også servere bagte kartofler eller kogte ris. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hvad er det for nogle grøntsager I skriver om i punkt 2? Der er ikke nogle nævnt i ingredienslisten. Svar
Hej Linda, Kan godt se, at det ikke er skrevet ret tydeligt. Det er blot løg og hvidløg. Det er rettet nu 🙂 Kh Svar
Hej Hanne, Salt/peber står bare under ingredienslisten sådan her, så man selv kan justere til med mængden 🙂 Kh Svar
Jeg synes ikke at peberfrugterne bliver møre mine var næsten sprøde efter 40 min ved 200g . Skal man for bage dem?? Vh Ayoe Bjergbakke Svar
Hej, Det lyder meget mærkeligt! Du kan godt forbage dem. Ellers prøv at brug de der aflange snackpebre, som har en tyndere hinde <3 Kh Svar