Hindbær smoothie

hindbærdrøm smoothie
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

En lækker opskrift på hindbærsmoothie. En cremet og sund smoothie med hindbær, banan og appelsin. En rigtig sund og lækker morgensmoothie.

Ingrediensliste

 • 150 g. frosne hindbær
 • 1 stk. frossen banan
 • 4 dl. appelsinjuice
 • 0,5 stk. lime

Fremgangsmåde

 1. I en blender kommes frosne hindbær, frossen banan, appelsinjuice og limesaft fra 1/2 lime i.
 2. Blend det hele godt sammen, indtil du har en cremet og lækker smoothie. Hvis den er lidt for tyk, så tilsæt lidt mere juice.
Bedøm denne ret

Nem opskrift på en hindbærdrøm smoothie

En frisk, lækker og cremet hindbærdrøm smoothie med hindbær, banan, lime og appelsin. En virkelig god, sund og frisk smoothie, som er perfekt til morgenmad og en god start på dagen. Vi elsker den her kombination af den søde banan og de letsyrlige hindbær.

Det er en nem og hurtig smoothie at bikse sammen. Det kræver blot, at man har en blender, foodprocessor eller stavblender, så man kan blende det sammen. Vi elsker at lave hjemmelavede smoothies i stedet for at købe de færdiglavede. Så ved man også præcis hvad der er kommet i nemlig.

LÆS OGSÅ: Passionsdrøm smoothie

hindbærdrøm

Smoothie med hindbær og banan

Det her er én af vores yndlings smoothies med hindbær og banan. Det er en god basiskombination, hvor du så kan tilføje lidt ekstra ting til. Vi har tilføjet lime og brugt appelsinjuice. Det giver en smoothie, som har lidt syrlighed og som ikke er for sød, hvilket vi godt kan lide.

Men det kunne også være godt med mango, ananas, jordbær eller blåbær i. Det er kun fantasien som sætter grænser.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Uhhh det må prøves! Tak for jeres skønne opskrifter!
  Jeg er vild med hindbær, men hvad gør i for at undgå bakterier fra de frosne hindbær som minimum skal have et opkog i et minut inden man spiser/drikker dem??

  1. Hejsa Louise,

   Hvis du er nervøs, så skal de have et opkog i et minut ja og så kan du fryse dem ned igen. Vi bruger dog økologiske bær og har aldrig haft problemer eller er blevet syge af det 🙂

   Kh

Skriv en kommentar