Hjemmelavet chilimayo

Chilimayonnaise

Chilimayonnaise pĂĽ 2 minutter

Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

0 minutter

Tilberedelsestid

2 minutter

Samlet tid

2 minutter

Beskrivelse

En nem opskrift pĂĽ hjemmelavet chilimayo, som er perfekt som dyppelse til pommes frites, kartofler eller i burger. Du kan lave den lige prĂŚcis sĂĽ stĂŚrk, som du har lyst til.

Ingrediensliste

  • 125 g. mayonnaise
  • 2 tsk. chilisauce
  • 0,5 tsk. cayennepeber
  • 2 spsk. appelsinsaft
  • salt
  • peber

FremgangsmĂĽde

  1. Rør alle ingredienserne sammen i en skül. Smag til med salt og peber. Hvis du ikke synes den er stÌrk nok, sü tilsÌt lidt mere chilisauce. VÌr dog opmÌrksom pü, at den bliver stÌrkere, nür den für lov til at stü og trÌkke et par minutter.
  2. Kan opbevares i køleskabet i en lille beholder i op til 2 uger.

Bedøm denne ret

Hjemmelavet chilimayo

En nem opskrift pü chilimayo, som kan røres sammen pü 2 minutter. Det er nemt at lave sin egen og man kan sagtens lave en stor portion, da den kan holde sig i 2 uger i køleskabet. Vi elsker at spise den som dip til stegte kartofler, pommes frites eller i en lÌkker kyllingeburger.

Chilimayo

LÆS OGSÅ: Hjemmelavet cheeseburger

Vi elsker en god dip eller dyppelse til stegte kartofler, pommes frites eller blot i en burger. Og vi laver det oftest selv, da det er billigere, end hvis man skal købe en fÌrdiglavet. Vi laver ogsü hvidløgsmayo, almindelig mayonnaise og hjemmelavet pommes frites dressing. Det er alle dyppelser, som er super lÌkre at servere, nür man für gÌster eventuelt.

Kan jeg erstatte appelsinsaft?

Appelsinsaften gør bare noget fantastisk for den her mayo. Den bidrager med en smule sødme og syrlighed, hvilket spiller godt sammen med den stÌrke chilisauce og cayennepeber. Du kan dog godt udelade det og i stedet putte 1 tsk. flormelis i, men vi anbefaler klart appelsinsaft.

Vi bruger en stÌrk chilisauce, men man kan ogsü bruge en sur/sød chilisauce. Sü plejer vi faktisk bare at blande mayonnaise med sur/sød chilisauce og ikke andet. Det er en nem og hurtig opskrift, men den er dog ikke sü stÌrk igen. Chilisauce kan man købe de fleste steder, men vi plejer at købe den i Normal. Det er ogsü her vi normalt køber krydderier.

 

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag