Hjemmelavet softice

softice
Opskrift til stk. Opskrift til 4 stk.

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

15 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på hjemmelavet softice lavet ud af 2 ingredienser. Du kan lave vanilje, jordbær og chokolade softice.

Ingrediensliste

  • 4 stk. isvaffel
  • 1 liter vaniljeis
  • 1,5 dl. piskefløde

Fremgangsmåde

  1. Pisk fløde og vaniljeis sammen med en elpisker.
  2. Kom det i en sprøjtepose og sprøjt det i en isvaffel. Det skal gå hurtigt, da den smelter hurtigt.
  3. Top med krymmel eller toppings som knuste oreos, daim, hakkede nødder, M&M’s, kakaopulver eller andet.
  4. Du kan også sætte din softice i fryseren i 20-30 minutter, hvis du ikke skal spise den med det samme. Men du kan ikke lave det flere timer i forvejen, da isen så vil fryse helt.
Bedøm denne ret

Opskrift på hjemmelavet softice

En super nem og lækker opskrift på hjemmelavet softice. Det er faktisk virkelig nemt at lave hjemmelavet softice, da du blot skal bruge vaniljeis og piskefløde. Det smager skønt og så kan man toppe den med chokoladesauce, knuste oreos, M&M’s, daim eller kakaopulver. Men du kan selvfølgelig også bare spise det, som det er. Softice er også perfekt som tilbehør til en god chokoladekage eller brownie.

LÆS OGSÅ: Hjemmelavet guf til is

hjemmelavet softice

Softice ud af vaniljeis og fløde

Som sagt, så skal man blot bruge vaniljeis og fløde. Du kan også lave jordbærsoftice eller chokoladesoftice ud af henholdsvis jordbæris og chokoladeis. Man pisker blot det hele sammen og så får du en cremet og lækker is. Hvis du ikke skal spise det med det samme, så kan du sagtens putte det i fryseren i 20-30 minutter, men ellers så anbefaler vi at spise det med det samme.

hjemmelavet softice

Husk endelig også at følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet. Vi elsker at følge med I hvad du laver af lækre sager, så tag endelig @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan.

Skriv en kommentar