Hummus med bagt peberfrugt

Hummus med bagt peberfrugt
Opskrift til portion Opskrift til 1 portion

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på hjemmelavet hummus med bagt peberfrugt. Sund og smagfuld dyppelse til grøntsagsstænger og chips.

Ingrediensliste

 • 1 knold hvidløg
 • 1 stk. rød peberfrugt
 • 400 g. kikærter på dåse
 • 5 tsk. citronsaft
 • 1 tsk. stødt spidskommen
 • 0,5 tsk. chiliflager
 • 0,5 tsk. stødt koriander
 • salt/peber

Fremgangsmåde

 1. Opvarm ovnen til 180 grader varmluft.
 2. Skær peberfrugt i grove stykker. Skær toppen af en hel hvidløgs knold af (sådan et helt bundt, hvor der cirka er 10-12 fed i). Læg alle grøntsager på en bageplade, vend dem i olie og salt og bag i ovnen i ca. 25-30 min.
 3. Hæld vandet fra kikærterne og skyl dem i koldt vand.
 4. Kom kikærter i en foodprocessor eller blender sammen med de øvrige ingredienser (start med halvdelen af citronsaften).
 5. Blend indtil den ønskede konsistens. Smag evt. til med mere citronsaft. Det er en smagssag hvor syrlig man vil have den. Smag også til med salt og peber.
 6. Server hummus med kiks eller brød.
Bedøm denne ret

Opskrift på hummus med bagt peberfrugt

Her får du opskriften på en lækker omgang hjemmelavet hummus med bagt peberfrugt og hvidløg. Den her hummus er så lækker og kan bruges som dyppelse til grøntsagsstænger, chips eller som dressing i pitabrød, sandwich og meget mere. Den indeholder både bagt peberfrugt og hvidløg og når grøntsagerne bages, så fremhæver det virkelig smagen og sødmen. Det giver en helt fantastisk hummus med masser af smag! Vi kan også anbefale at servere den som tilbehør til en omgang tapas. Det er bare altid lækkert med hjemmelavede dyppelser.

LÆS OGSÅ: Fyldt sød kartoffel med mexi-fyld

Hummus med bagt peberfrugt

Peberfrugtshummus

Hvis du elsker den klassiske hummus og gerne vil prøve noget nyt, så kan vi varmt anbefale dig at prøve den her peberfrugtshummus! Den er så lækker og er fyldt med smag. Især det med, at peberfrugter og hvidløg bages gør den ekstra god og giver også noget sødme til dippen, hvilket er så godt!

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar