Hurtig krydderurtepesto

Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

5 minutter

Samlet tid

10 minutter

Beskrivelse

Nem og hurtig opskrift på en smagfuld krydderurtepesto med persille, basilikum og cashewnødder. Den er perfekt som tilbehør til eksempelvis bagt laks og fisk generelt.

Ingrediensliste

  • 1 bundt frisk persille
  • 1 bundt frisk basilikum
  • 40 g. cashewnødder
  • 1 tsk. salt
  • 3 dl. raps- eller solsikkeolie
  • 2 fed hvidløg

Fremgangsmåde

  1. Hak alle tingene fint. Bland det hele sammen i en skål og smag til med salt.
Bedøm denne ret

Opskrift på hurtig krydderurtepesto

Opskrift på en hurtig krydderurtepesto, som er fantastisk som tilbehør til aftensmad. Den er eksempelvis fantastisk oven på laks eller til kylling. Vi fik den i sidste uge i denne fantastiske ret med bagt laks og quinoa. Og den formår virkelig at løfte hele retten til et nyt niveau. Det er hvad gode råvarer kan gøre. Der er så meget smag og kraft i, som man ikke kan få fra salt og peber.

LÆS OGSÅ: Bagt laks med krydderurtepesto

Hurtig krydderurtepesto

Pesto med basilikum og persille

Vi elsker at lave hjemmelavet pesto, da det er et godt alternativ til en almindelig dressing. Det er så også bare et plus, at det er super nemt at lave selv. Om sommeren plejer vi at have krydderurter på altanen. Så er det nemt at lave en hjemmelavet, frisk pesto.

Den her er med basilikum og persille, men du kan også sagtens bruge andre krydderurter. Det smager også rigtig lækkert med dild i. Men du kan bruge præcis de krydderurter, som du har lyst til.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar