Jordbær-banan smoothie

Jordbær-banan smoothie-2
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

5 minutter

Tilberedelsestid

0 minutter

Samlet tid

5 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en god jordbær-banan smoothie, som mætter godt. Den er perfekt som en sund morgenmadssmoothie, da der er skyr i.

Ingrediensliste

  • 100 g. frosne jordbær
  • 1 stk. frossen banan
  • 2 spsk. neutral skyr
  • 3,5 dl. mælk
  • 1 tsk. vaniljesukker

Fremgangsmåde

  1. Vi bruger frosne jordbær, som er købt frosne, men du kan også sagtens selv fryse det ned ved at skylle friske jordbær og så fryse dem ned. Bananerne fjerner vi også skrællen fra, skærer i skiver og fryser ned.
  2. I en blender kommes frosne jordbær, banan, skyr, mælk og vaniljesukker.
  3. Blend det hele, indtil du får en lækker og cremet smoothie. Hvis den er lidt for tyk, så tilsæt lidt ekstra mælk.
  4. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Jordbær-banan smoothie opskrift

En lækker opskrift på en simpel, men mættende jordbær-banan smoothie. En skøn smoothie med jordbær, banan, skyr og mælk, som er perfekt som en mættende og sund morgenmad. Hvis du er én af dem, som er småtspisende om morgenen eller generelt bare har svært ved at få mad ned om morgenen. Så er denne lige dig! Den mætter godt og er derfor den perfekte sunde start på dagen.

LÆS OGSÅ: Blåbærsmoothie

Jordbær-banan smoothie-2

Smoothie med jordbær og banan

Det er en simpel smoothie med jordbær og banan, men du kan også sagtens bytte jordbær ud med eksempelvis hindbær eller blåbær. Vi har desuden puttet lidt skyr i, så den mætter mere. Men i stedet for skyr, så kan du også bruge lidt yoghurt, enten med vaniljesmag eller naturel. Vi synes blot, at det øger mæthedsfornemmelsen at putte lidt af det i og så egner den sig perfekt som en morgenmadssmoothie, når den mætter lidt mere.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

 

Skriv en kommentar