Kanelsnegle med marcipan Kanelsnegle med marcipan Opskrift til 16324864 stk. Opskrift til 16 stk. Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 1 time og 30 minutter Samlet tid 1 time og 40 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på de bedste kanelsnegle med marcipan. De absolut nemmeste snegle med marcipan og kanel, som er svampede og lækre. Ingrediensliste Dej 100 g. smør 2,5 dl. mælk 50 g. gær 2 stk. æg 90 g. sukker 0,5 tsk. salt 600 g. hvedemel Remonce 150 g. brun farin 4 tsk. stødt kanel 100 g. smør 100 g. marcipan Pensling 1 stk. æg Fremgangsmåde Smelt smør. Tilsæt mælk og lad det blive en smule lunt. Den skal være fingervarm. Hæld det hele over i en skål. Opløs gæren i blandingen. Sukker, salt og sammenpisket æg tilsættes. Mel tilsættes lidt af gangen. Nødvendigvis ikke det hele, dejen må ikke blive for tør, men den må gerne være lidt klæbrig. Ælt dejen indtil den er smidig og glat. Sæt dejen til hævning et lunt sted i 1 time dækket til med et fugtigt viskestykke. Imens dejen hæver gøres fyldet klar. Bland farin, marcipan, smør og kanel med hænderne. Når dejen er færdighævet, så tages dejen ud på et bord drysset med mel. Rul dejen ud til et stort rektangel. Herefter smøres dejen med remoncen. Dejen rulles stramt sammen på den lange led og “skæres” ud med sytråd. Læg sytråden under din pølse 3-4 cm. inde. Tag fat i hver ende af sytråden og træk dem modsat hinanden, så du skærer pølsen over. På den måde holder kanelsneglene formen. Hvis ikke du har sytråd, så kan en skarp kniv også sagtens gøre det. Placer dem på en bageplade eller bradepande beklædt med bagepapir. Lad dem efterhæve i ca. 30 minutter. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Pensl sneglene med et sammenpisket æg. Bag dem i ca. 10-15 minutter midt i ovnen. Hold øje med dem efter 8-9 minutter, da ikke alle ovne varmer ens. De skal gyldne på toppen. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver kanelsnegle med marcipan: Kitchenaid Artisan Køb her Kagerulle Køb her Bagepensel Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Opskrift på kanelsnegle med marcipan Her får du opskriften på de absolut lækreste kanelsnegle med marcipan og kanelremonce. Har du prøvet at bruge marcipan i dine kanelsnegle før? Det er super lækkert og gør kun dine snegle lidt mere luksuriøse. Så det er altså helt vildt genialt lige at tilføje lidt marcipan til dem, hvis du står og har en rest, som du ikke ved hvad du skal bruge til. Eftersom vi har tilføjet marcipan til disse, så har vi valgt ikke at toppe dem med glasur eller frosting, som vi ellers ofte gør ved vores snegle. Vi synes, at det bliver lidt for sødt, hvis der kommer det på. Men du kan sagtens toppe dem med lidt mørk eller hvid glasur, hvis du synes, at de skal have det. Sådan en omgang hjemmebagte kanelsnegle er perfekte at servere til søndagsbrunchen eller eftermiddagskaffen. Vi bager ofte sådan en stor portion, hvis familien kigger forbi til kaffe. De er bare super lækre, når de er helt friskbagte. Du får simpelthen ikke bedre kanelsnegle end disse. Og det bedste er, at de på ingen måde bliver tørre og så løber fyldet heller ikke ud. LÆS OGSÅ: Fastelavnsbollebradepandekage Snegle med marcipan og remonce Det her er den absolut lækreste kombination af kanelremonce og marcipan. Er du en marcipangris, så er der ingen tvivl om, at de her kanelsnegle vil være lige noget for dig. Men som sagt, så er det altså også genialt lige at tilføje marcipan, hvis man eksempelvis har nogle rester fra juleslikken. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hej Kan man gøre det hele klart – forme snegle – sætte det hele råt i fryseren, så man bare kan tage det op og bage efter optøning/hævning? Svar
Hej Jytte, Ja, det kan du sagtens. Det er vigtigt at de får lov at hæve godt efter optøning 🙂 Kh Svar
Man kan jo slet ikke smøre remoncen ud, den er virkelig drøj. Efter bagningen sank remoncen også helt sammen 😞 Svar
Hej, Ja det kan du sagtens. Sørg blot for, at de får lov til at efterhæve om morgenen, inden de bages 🙂 Så får du det bedste resultat. Kh Svar