Karrysuppe med kylling og ris Karrysuppe med kylling og ris Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 2 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 30 minutter Samlet tid 45 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem og lækker opskrift på hjemmelavet karrysuppe med kylling og ris. Det er en fyldig karrysuppe med kylling. Faktisk vil vi sige, at det er verdens bedste. Ingrediensliste 2 spsk. raps- eller solsikkeolie 3 tsk. karry 1 tsk. stødt spidskommen 1 stk. løg 2 fed hvidløg 400 g. kyllingebryst 5 dl. vand 1 stk. hønsebouillonterning 0,5 stk. rød peberfrugt 0,5 bundt forårsløg 2,5 dl. piskefløde 2 tsk. majsstivelse 100 g. ris 0,25 bundt frisk persille 100 g. creme fraiche Fremgangsmåde Hak løg og hvidløg fint. Skær kyllingebryst i tern Varm en gryde op med olie. Tilsæt spidskommen og karry og lad det svitse kort. Tilsæt hvidløg og løg og steg det ved middel varme til løgene er bløde. Tilføj kylling og steg det i gryden. Når kødet er stegt tilsættes smuldret bouillonterning og vand. Rør godt rundt og lad det simre 5-10 minutter. Imens hakkes peberfrugt fint og forårsløg skæres i skiver. Tilsæt peberfrugt og forårsløg i suppen. Tilsæt piskefløde og rør godt rundt. Smag til med salt og peber. Pisk majsstivelse sammen med 0,5 dl. vand. Tilsæt det i suppen under omrøring. Lad det hele koge indtil suppen tykner. Kog ris efter pakkens anvisning. Hak persille. Top suppen med ris, creme fraiche og persille. Bedøm denne ret Lås skærm Mummum anbefaler: Vores favoritter Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 2 favoritter, når vi laver denne ret: Fiskars kokkekniv Køb her Fiskars gryde Køb her Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget. Opskrift på karrysuppe med kylling og ris Her får du vores bedste opskrift på en nem, fyldig og cremet karrysuppe med kylling og ris. Vi vil næsten vove at påstå, at det er verdens bedste karrysuppe. Udover kylling og ris, så er der også peberfrugt, løg, hvidløg og forårsløg i. Vi topper den med lidt creme fraiche og frisk persille, men du kan også sagtens udelade det, hvis den bare skal være helt enkel. LÆS OGSÅ: Tomatsuppe med bacon Karrysuppe med ris Det er den lækreste suppe med ris og grøntsager. Sådan en hjemmelavet karrysuppe er altså bare god! Og så er det slet ikke så svært at lave det selv. Måske du også ofte tager den nemme løsning og køber en Mou suppe eller den fra Karolines Køkken. Med denne nemme opskrift, så er det slet ikke nødvendigt! Tilbehør til karrysuppe Vi har som sagt brugt løg, hvidløg, peberfrugt og forårsløg i selve suppen. På toppen har vi en skefuld creme fraiche og frisk persille. Men du kan også sagtens toppe den med frisk mango, ananas, peanuts eller hvad du ellers har lyst til. I stedet for de grøntsager vi har brugt i selve suppen, så kan du også bruge squash, gulerødder, aubergine eller hvad du ellers lige har. Sund og fedtfattig karrysuppe For en mere fedtfattig version, så kan du bruge madlavningsfløde med en lav fedtprocent. Den bliver dog knap så cremet, som når man bruger piskefløde, men den vil stadig være rigtig god. Du kan også bruge kokosmælk, hvis du vil have en mælkefri version. Følg med på de sociale medier og tilmeld dig Mit Mummum Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.