Tilmeld nyhedsbrev

Kartoffel, gulerods og chili suppe

Kartoffel, gulerods og chili suppe

Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på en lækker kartoffelsuppe med gulerod og chili. Server med sprød bacon og et drys persille på toppen. Nem og sund aftensmad, når det er bedst.

Ingrediensliste

  • 3 kartofler
  • 2 gulerødder
  • 1 løg
  • 1 porre
  • 1 tsk. chiliflager
  • 7 dl. vand
  • 1 stk. hønsebouillonterning
  • 1,5 dl. madlavningsfløde
  • Salt/peber
  • 200 g. bacon i tern
  • 1/4 bundt persille

Fremgangsmåde

  1. Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i små stykker. Pil løg og rens porre og skær også disse i små stykker.
  2. I en gryde varmes lidt fedtstof op. Herefter tilsættes alle grøntsagerne. Tilsæt nu tørret chili og vend det hele godt sammen.
  3. Tilsæt vand og hønseboullionterning.
  4. Lad det hele koge indtil grøntsagerne er møre. Dette tager omkring 15-20 min.
  5. Blend det hele med en stavblender eller i en blender.
  6. Hæld suppen tilbage i gryden og tilsæt madlavningsfløde.
  7. Smag til med salt og peber og evt. lidt ekstra tørret chili, hvis den skal være stærkere.
  8. Server med stegt bacon og friskhakket persille.

Bedøm denne ret

Opskrift på en nem og lækker kartoffelsuppe med gulerødder og chili. Det er så lækkert et alternativ til den klassiske kartoffelsuppe. Så hvis du har lyst til at prøve en kartoffelsuppe med et twist, så er det her lige noget for dig.

Den er så lækker som en nem og sund aftensmad og så mætter den vildt godt. Top den med sprøde bacontern eller sprødstegt serranoskinke og et drys frisk persille. Den vil uden tvivl falde i god jord ved de fleste, da den har en mild smag med et lille kick af chili.

Vi spiser ofte suppe, når sulten ikke er mega stor og vi blot har brug for et godt og varmt måltid.

Kartoffelsuppe bliver ikke dårligere af at stå til næste dag eller næste dag igen. Suppen står blot og trækker smag i køleskabet. Så dine rester kan du sagtens spise 1-2 dage efter. Vi gør også det, at vi sommetider fryser supperesterne ned. Så er det super nemt at tage op til en dag aftensmaden skal gå stærkt.

LÆS OGSÅ: Tomatsuppe med bacon og frisk persille

Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven