Kylling med soltørrede tomater og løg

Opskrift på kylling med soltørrede tomater og løg

Kylling med soltørrede tomater og løg

Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

25 minutter

Samlet tid

35 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på kylling med soltørrede tomater og et indisk præg. Den er krydret med karry, chili og spidskommen, som giver masser af smag til retten. Server med kogte ris eller små stegte kartofler og evt. naanbrød.

Ingrediensliste

  • 60 g. cherrytomater
  • 3 fed hvidløg
  • 1 rødløg
  • 450 g. kyllingebryst
  • 70 g. soltørrede tomater
  • 1 hønsebouillonterning
  • 0,5 dl. vand
  • 400 ml. kokosmælk
  • 3 tsk. karry
  • 0,5 tsk. spidskommen
  • 1 tsk. chili
  • 2 tsk. salt
  • 160 g. ris

Fremgangsmåde

  1. Skær løg i både og pres hvidløg. Halver cherrytomater og skær soltørrede tomater i mindre stykker.
  2. Fjern eventuelle sener fra kylling. Skær kylling i tern eller strimler.
  3. Varm en pande eller gryde op med 2-3 spsk. olie eller andet fedtstof (du kan med fordel bruge olien fra de soltørrede tomater).
  4. Tilsæt løg og hvidløg. Lad det sautere 2-3 minutter.
  5. Tilsæt kylling. Lad det stege til det har fået farve over det hele.
  6. Tilsæt krydderier. Vend det godt rundt.
  7. Tilsæt cherrytomater og soltørrede tomater. Vend det godt rundt.
  8. Tilsæt kokosmælk, vand og hønsebouillonterning. Lad det hele simre, indtil det tykner. Det tager ca. 15-20 minutter.
  9. Imens kyllingen simrer, så kan du passende koge ris.
  10. Vej ris af.
  11. Koges efter pakkens anvisning.
  12. Server din kylling med de kogte ris og eventuelt med lidt frisk persille eller koriander på toppen.

Bedøm denne ret

Opskrift på kylling med soltørrede tomater og løg

En lækker og nem opskrift på kylling i fad med soltørrede tomater i en spicy udgave. Det er nem, sund og mættende aftensmad. Vi plejer at servere med ris eller små kartofler til.

Kyllingefilet i ovn kan laves på mange forskellige måder. Det her er en rigtig god sund udgave af slagsen, da den er lavet med kokosmælk og taandori-krydderi, hvilket giver retten et indisk præg. Vi elsker indisk mad og indiske retter, da der altid er fart på gode krydderier og det er aldrig kedeligt mad. Det her er nem aftensmad, som også sagtens kan bruges som fredagsmad eller mad, når man skal have gæster.

LÆS OGSÅ: One pot kyllingesuppe med nudler

Opskrift på kylling med soltørrede tomater og løg Opskrift på kylling med soltørrede tomater og løg Opskrift på kylling med soltørrede tomater og løg Opskrift på kylling med soltørrede tomater og løg

Følg også med på de sociale medier 

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag