Madplan uge 11

Endnu en uge er gået og vi er derfor klar med madplan for uge 11. Ugerne flyver afsted og vi har super travlt. Derfor er det altså dejligt med en madplan, da man så har planlagt hvad ugens menu skal være. Så hvis du, ligesom os, gerne vil spare tid i hverdagen og samtidig smage en masse nye og lækre retter, så skal du med på madplan-trenden! Som altid er vores madplan til 2 personer. Vi har valgt at lave dem til 2 personer, men hvis du gerne vil have madplanen til et andet antal, så kan du som medlem eller i vores app nemt ændre antallet. Så tilpasser indkøbslisten sig efter det.

Madplan uge 11

Madplan uge 11

Mandag: Pasta med asparges og serranoskinke

Tirsdag: Millionbøf med kartoffelmos 

Onsdag: Aspargestærte med skinke og kartoffel

Torsdag: Cæsarsalat med crispy chicken

Fredag: Pastaret med røget laks 

I denne uge står den på en god blanding af forskellige retter. Vi starter mandagen ud med en lækker pasta med asparges og sprød serranoskinke. Tirsdag skal du have en klassisk omgang millionbøf med cremet kartoffelmos. Det går man bare heller aldrig galt i byen med. Onsdag står den på aspargestærte med skinke og kartoffel. Torsdag er det tid til hjemmelavet cæsarsalat – en favorit hos os! Og ugen slutter vi af med en lækker pastaret med laks.

Indkøbsliste til madplan for uge 11

Nedenfor finder du næste uges indkøbsliste. Den indeholder alle de ingredienser, som du skal bruge for at lave ugens madplan. Som altid vil vi minde dig om at tjekke dine skabe, fryser og køleskab. Måske du allerede har nogle af tingene liggende. 

Indkøbsliste til madplan for uge 11

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Der står der skal handles edamamebønner og granatæble Til madplanen for uge 11.
  Men når jeg kigger opskrifterne igennem står der ikke hvad de skal bruges det?
  Og de frikadeller af søde kartofler, hvad skal der ellers til af tilbehør? 🙂

  1. Hej Kristina,

   Frikadellerne serveres med pastasalat og det er der granatæble og edamamebønner skal bruges. Det er to forskellige opskrifter, så derfor skal du trykke på både “vegetarfrikadeller” og “pastasalat” for at komme frem til begge opskrifter. 🙂

   Kh

 2. Hej mummum,

  Når i skriver indkøbslisten, er det så udefra, at man laver mad til 2? Jeg synes, der er flere steder, hvor det ikke stemmer overens med opskrifter og færdig indkøbsliste, hvis opskrifterne står til at man laver mad til 4. Fx oksekød, kartofler og gulerødder.

  Mvh. Sofie

  1. Hej Sofie,

   Ja indkøbslisten er altid til 2 personer, selvom nogle af vores opskrifter er til 4. Så skal du bare lige ændre til 2 personer, når du laver den 🙂

   Kh

Skriv en kommentar