Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 11

Madplan for uge 11 ligger klar og den er som altid med indkøbsliste. Madplanen er til 2 personer, så hvis I er flere, så husk at gange ingredienslisten op. Vi har taget højde for, at nogle af vores opskrifter er til 4 personer, så der har vi regnet om. Prisen for denne uge er 312 kr.

madplan uge 11

Madplan uge 11

Mandag: Vegetarfrikadeller med pastasalat  (OBS der er to opskrifter. Tryk både på “vegetarfrikadeller” og “pastasalat”) 

Tirsdag: Crispy chicken med indisk sauce 

Onsdag: Millionbøf med kartoffelmos 

Torsdag: Cæsarsalat 

Fredag: Pastaret med pesto og tigerrejer 

I denne uge står den på en god blanding af forskellige retter. Vi starter mandagen ud med lækre vegetariske frikadeller med en god pastasalat. Onsdag står den på god, dansk millionbøf med kartoffelmos. Torsdag er det tid til hjemmelavet cæsarsalat – en favorit hos os! Og ugen slutter vi af med en lækker pastaret med tigerrejer. Hvis du ikke bryder dig om tigerrejer, så kan du også erstatte med kylling eller almindelige rejer.

Indkøbsliste til madplan for uge 11

Vi anbefaler at få læst det her indlæg. Her står der alt om hvad vi forventer du har på dit basislager, hvordan vi udregner priserne osv. Husk også at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede, så kan man jo spare de penge. Ingredienser markeret med rød, er ingredienser, som vi forventer, at du har på dit basislager og de er derfor ikke medregnet i den samlede pris for madplanen.

Indkøbsliste til madplan for uge 11

Følg også med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet.Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Kommentarer

 1. Der står der skal handles edamamebønner og granatæble Til madplanen for uge 11.
  Men når jeg kigger opskrifterne igennem står der ikke hvad de skal bruges det?
  Og de frikadeller af søde kartofler, hvad skal der ellers til af tilbehør? 🙂

  1. Hej Kristina,

   Frikadellerne serveres med pastasalat og det er der granatæble og edamamebønner skal bruges. Det er to forskellige opskrifter, så derfor skal du trykke på både “vegetarfrikadeller” og “pastasalat” for at komme frem til begge opskrifter. 🙂

   Kh

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag