Madplan uge 11

Endnu en uge er gået og vi er derfor klar med madplan for uge 11. Ugerne flyver afsted og vi har super travlt. Derfor er det altså dejligt med en madplan, da man så har planlagt hvad ugens menu skal være. Så hvis du, ligesom os, gerne vil spare tid i hverdagen og samtidig smage en masse nye og lækre retter, så skal du med på madplan-trenden! Desuden har vi i mange, mange måneder arbejdet på vores første kogebog, som du kan købe i alle boghandlere landet over fra d. 7. april. Hvis du vil være sikker på at få den, så kan den dog også bestilles her hos os med en lille rabat. Du finder den lige her.

Som altid er vores madplan til 2 personer. Vi har valgt at lave dem til 2 personer, da det er det de fleste er og så er det nemt at gange op eller ned alt efter om man er flere eller mindre.

madplan uge 11

Madplan uge 11

Mandag: Vegetarfrikadeller med pastasalat 

Tirsdag: Crispy chicken med indisk sauce 

Onsdag: Millionbøf med kartoffelmos 

Torsdag: Cæsarsalat 

Fredag: Pastaret med pesto og tigerrejer 

I denne uge står den på en god blanding af forskellige retter. Vi starter mandagen ud med lækre vegetariske frikadeller med en god pastasalat. Her skal du være opmærksom på, at der altså er to opskrifter, så husk at trykke på dem begge. Onsdag står den på god, dansk millionbøf med kartoffelmos. Torsdag er det tid til hjemmelavet cæsarsalat – en favorit hos os! Og ugen slutter vi af med en lækker pastaret med tigerrejer. Hvis du ikke bryder dig om tigerrejer, så kan du også erstatte med kylling eller almindelige rejer.

Indkøbsliste til madplan for uge 11

Nedenfor finder du næste uges indkøbsliste. Den indeholder alle de ingredienser, som du skal bruge for at lave ugens madplan. Som altid vil vi minde dig om at tjekke dine skabe, fryser og køleskab. Måske du allerede har nogle af tingene liggende. 

Indkøbsliste til madplan for uge 11

Følg også med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet.Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge m2d!

Kommentarer

 1. Der står der skal handles edamamebønner og granatæble Til madplanen for uge 11.
  Men når jeg kigger opskrifterne igennem står der ikke hvad de skal bruges det?
  Og de frikadeller af søde kartofler, hvad skal der ellers til af tilbehør? 🙂

  1. Hej Kristina,

   Frikadellerne serveres med pastasalat og det er der granatæble og edamamebønner skal bruges. Det er to forskellige opskrifter, så derfor skal du trykke på både “vegetarfrikadeller” og “pastasalat” for at komme frem til begge opskrifter. 🙂

   Kh

Skriv en kommentar