Madplan uge 14

Så er madplanen til uge 14 klar til dig. Vi håber, at du har nydt det flotte forårsvejr inden det for alvor tog en drejning i denne uge. Vi har i hvert fald fået sne her i Aalborg! Det er en meget speciel tid vi lever i. Dagligvarepriserne stiger, så det er i hvert fald en god grund til at starte med madplaner, hvis man ikke allerede gør det i forvejen. Der er nemlig masser af penge at spare, hvis man lægger madplan og begrænser sine indkøb til én eller to gange om ugen. Der ryger slet ikke så mange impulskøb i kurven så.

Madplan uge 14

Madplan uge 14

Mandag: Crispy chicken med asiatisk sauce

Tirsdag: Salatbowls med laks og hvidløgsdressing

Onsdag: Pastaret med kylling og soltørrede tomater

Torsdag: Tortillapizza med kartoffel

Fredag: Kartoffelsuppe med gulerod og chili

Ugen står på varierede retter, som efter vores mening passer perfekt til det specielle forårsvejr. Mandag starter ud med en omgang Crispy chicken med asiatisk sauce. Tirsdag står den på vores lækre salatbowls med laks og hvidløgsdressing. Onsdag skal du have en af vores yndlings pastaretter med kylling og soltørrede tomater.

Torsdag står den på en nem ret, nemlig kartoffelpizza på tortillapandekager. Og ugen slutter af med en omgang kartoffelsuppe med gulerod og chili. Den er også toppet med sprød bacon.

Indkøbsliste til madplan for uge 14

Her finder du indkøbslisten, som er udregnet for 2 personer. Husk også at tjekke skabene inden du handler. Det kan jo være du allerede har nogle af tingene. Hvis du har vores app, så kan du også justere antallet af personer samt tilføje andre varer til indkøbslisten også. Så er den nem at tage med ud at handle.

Indkøbsliste til madplan for uge 14

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Hej

  Jeg faldt over jeres madplaner, og de ser virkelig lækre ud!

  Men jeg kan simpelthen ikke få det til at hænge sammen med prisen, I skriver for indkøb. Hvis jeg skal købe de ting, I skriver, så bliver det langt dyrere. Jeg har taget højde for det, I skriver ved fx basisvarer og købe i discountbutik.

  Har I nogen gode råd for, hvordan I får indkøbene så billigt?

  1. Hej Katharina,

   Vores madplaner tager udgangspunkt i Rema1000 og vi sidder hver uge og udregner prisen ud fra deres priser og aktuelle tilbud 🙂

   Kh

 2. Hej
  Jeg har tilmeldt mig ,og vil gerne se hvordan jeg laver maden i uge 14
  Venlig hilsen
  Inge Winther

  1. Hej Inge,

   Du trykker bare på opskriften på den dag du gerne vil se. Så kommer du direkte derind 🙂

   Kh

 3. Hej 🙂
  Jeg vil gerne gemme uge 14 som favorit, men det lykkedes mig ikke rigtig,
  Hvordan skal jeg gøre? Jeg har netop tilmeldt mig 1 års medlemsskab.
  VH Trine

  1. Hej Trine,

   Du kan ikke gemme en madplan ned som favorit, desværre. Det er kun opskrifter du kan gemme til favoritter.

   Kh

Skriv en kommentar