Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 14

Så er madplanen til uge 14 klar til dig. Hold op, hvor går tiden hurtigt. Vi har som altid lavet en indkøbsliste til dig og udregnet, hvad ugens madplan koster til to personer. I denne uge koster madplanen 397 kr.

I den her uvante situation med corona virus, hvor mange går hjemme, så er der for nogen måske mere tid til at hygge i køkkenet og forkæle sine nærmeste. For andre det modsatte. Derfor ønsker vi at hjælpe dem, som har mindre tid til at finde ideer til aftensmaden, ved at lave en madplan som denne. Det er smart med en madplan i disse uger, da det begrænser antallet af gange du skal ud for at handle ind.

madplan uge 14

Madplan uge 14

Mandag: Crispy chicken med asiatisk sauce

Tirsdag: Salat med sund tunmousse og avocado med ciabattabrød

Onsdag: Fajita pastaret

Torsdag: Græske frikadeller med fetaost med græsk salat og tzatziki  (Bemærk, at der her er tre opskrifter)

Fredag: Fattigmands tournedos med ris

Ugen står på varierede retter, som efter vores mening passer perfekt til det her friske forårsvejr. Vi trænger til lidt godt og sprødt mad i den her lidt kedelige og tamme coronatid. Mandag står dem på crispy chicken med asiatisk sauce, som er en frisk ret. Den er lidt spicy, men det gør vel ikke noget, at mandagen krydres lidt. Tirsdag står den på en sprød salat med sund tunmousse med ciabattabrød, som lige lunes ved siden af. En ret der er let og god. I midtugen skal vi have vores populære fajita pastaret, som er en virkelig cremet og god opskrift. Torsdag står den på det græske køkken, hvor vi skal have græske frikadeller, græsk salat og tzatziki. Bemærk, at du skal trykke på de tre links, for at finde opskrifterne på dem. Ugen afsluttes med en omgang fattigmandstornado, som er en virkelig god ret. Den har I taget rigtig godt imod!

Indkøbsliste til madplan for uge 14

Vi anbefaler at få læst det her indlæg. Her står der alt om hvad vi forventer du har på dit basislager, hvordan vi udregner priserne osv. Husk også at tjekke skabene inden du handler – det kan jo være du allerede har nogle af tingene. De ingredienser, som er markeret med rød er ting, som vi forventer du har på dit basislager. Derfor er de ikke medregnet i den samlede pris for madplanen.

Følg også med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet.Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Kommentarer

 1. Hej

  Jeg faldt over jeres madplaner, og de ser virkelig lækre ud!

  Men jeg kan simpelthen ikke få det til at hænge sammen med prisen, I skriver for indkøb. Hvis jeg skal købe de ting, I skriver, så bliver det langt dyrere. Jeg har taget højde for det, I skriver ved fx basisvarer og købe i discountbutik.

  Har I nogen gode råd for, hvordan I får indkøbene så billigt?

  1. Hej Katharina,

   Vores madplaner tager udgangspunkt i Rema1000 og vi sidder hver uge og udregner prisen ud fra deres priser og aktuelle tilbud 🙂

   Kh

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag