Madplan uge 14

Så er madplanen til uge 14 klar til dig. Vi håber, at du har haft en skøn påske i det gode og fine forårsvejr. Vi har i den grad nydt påsken på trods af, at man igen i år ikke kunne samles, som man plejer. Vi har også brugt påsken på at pakke kogebøger til alle jer, som har lavet en forudbestilling på vores kogebog, som udkommer på onsdag. Du kan stadig forudbestille kogebogen med rabat lige her. Efter udgivelsen udløber rabatten.

madplan uge 14

Madplan uge 14

Mandag: Crispy chicken med asiatisk sauce

Tirsdag: Salat med sund tunmousse og avocado med ciabattabrød

Onsdag: Fajita pastaret

Torsdag: Græske frikadeller med fetaost med græsk salat og tzatziki  (Bemærk, at der her er tre opskrifter)

Fredag: Fattigmands tournedos med ris

Ugen står på varierede retter, som efter vores mening passer perfekt til det her friske forårsvejr. Vi trænger til lidt godt og sprødt mad i den her lidt kedelige og tamme coronatid. Mandag står dem på crispy chicken med asiatisk sauce, som er en frisk ret. Den er lidt spicy, men det gør vel ikke noget, at mandagen krydres lidt. Tirsdag står den på en sprød salat med sund tunmousse med ciabattabrød, som lige lunes ved siden af. En ret der er let og god. I midtugen skal vi have vores populære fajita pastaret, som er en virkelig cremet og god opskrift. Torsdag står den på det græske køkken, hvor vi skal have græske frikadeller, græsk salat og tzatziki. Bemærk, at du skal trykke på de tre links, for at finde opskrifterne på dem. Ugen afsluttes med en omgang fattigmandstornado, som er en virkelig god ret. Den har I taget rigtig godt imod!

Indkøbsliste til madplan for uge 14

Her finder du indkøbslisten, som er udregnet for 2 personer. Husk også at tjekke skabene inden du handler – det kan jo være du allerede har nogle af tingene.

madplan uge 14

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Hej

  Jeg faldt over jeres madplaner, og de ser virkelig lækre ud!

  Men jeg kan simpelthen ikke få det til at hænge sammen med prisen, I skriver for indkøb. Hvis jeg skal købe de ting, I skriver, så bliver det langt dyrere. Jeg har taget højde for det, I skriver ved fx basisvarer og købe i discountbutik.

  Har I nogen gode råd for, hvordan I får indkøbene så billigt?

  1. Hej Katharina,

   Vores madplaner tager udgangspunkt i Rema1000 og vi sidder hver uge og udregner prisen ud fra deres priser og aktuelle tilbud 🙂

   Kh

 2. Hej
  Jeg har tilmeldt mig ,og vil gerne se hvordan jeg laver maden i uge 14
  Venlig hilsen
  Inge Winther

  1. Hej Inge,

   Du trykker bare på opskriften på den dag du gerne vil se. Så kommer du direkte derind 🙂

   Kh

 3. Hej 🙂
  Jeg vil gerne gemme uge 14 som favorit, men det lykkedes mig ikke rigtig,
  Hvordan skal jeg gøre? Jeg har netop tilmeldt mig 1 års medlemsskab.
  VH Trine

  1. Hej Trine,

   Du kan ikke gemme en madplan ned som favorit, desværre. Det er kun opskrifter du kan gemme til favoritter.

   Kh

Skriv en kommentar