Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 2

Vi er klar med anden madplan for 2021, nemlig madplan for uge 2. Denne uges madplan indeholder en masse lækre og nemme retter, som også passer til det kølige vejr.

Madplan uge 2

Mandag: Asiatisk gris med chilisauce

Tirsdag: Risotto med ærter og serranoskinke

Onsdag: Indisk linsegryde

Torsdag: Pikant kylling i fad

Fredag: Lakseret 

Den står på lækre retter hele ugen! Mandag står den på asiatisk gris i chilisauce som er en anderledes og virkelig lækker ret. Vi er i hvertfald blevet helt tossede med den asiatiske marinade med frisk ingefær og hvidløg. Fredag afsluttes ugen med vores cremede pastaret med laks, mums.

INDKØBSLISTE TIL MADPLAN FOR UGE 2

Inden du begiver dig ud i madplanen, så husk at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede. Ingredienser markeret med rød, er ingredienser, som vi forventer, at du har på dit basislager. Det er hvert fald varer, som vi selv har i skabene.

INDKØBSLISTE TIL MADPLAN FOR UGE 2

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER
Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet. Husk også at tagge os @mumm2um.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Kommentarer

 1. Hej 🙂

  Jeg er rigtig glad for jeres opskrifter, og vil gerne prøve jeres madplaner, men hvor kan jeg se opskrifterne på hver ret i madplanerne?

  Venlig hilsen
  Maria

  1. Hej Anne,

   Det gør vi lørdag eller søndag hver uge 🙂 Den bliver også sendt ud med nyhedsbrev hver uge.

   Kh

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag