Madplan uge 2

Så er der madplan for uge 2 klar til dig. Nemme og lækre hverdagsretter, hvor alle kan være med! Hvis du gerne vil prøve en madplan, hvor der er lidt mere fokus på grønt og fuldkorn, så kan du finde alle vores madplaner her.

Madplan uge 2

Madplan uge 2

Mandag: Farsbrød med bulgursalat

Tirsdag: Lakseret 

Onsdag: Indisk linsegryde

Torsdag: Pikant kylling i fad

Fredag: Mexicansk burger

Den står på lækre retter hele ugen! Mandag står den på et lækkert, hjemmelavet farsbrød med en nem bulgursalat til. Tirsdag er der fisk på menuen for her skal du have vores lækre lakseret. Onsdag kører vi en vegetarisk dag, da det er en indisk linsegryde. Virkelig lækkert og nemt! Og torsdag står vores populære pikant kylling i fad på menuen med ris til. Og ugen slutter af med en omgang mexicansk burger. Her kan du også sagtens blot købe nogle færdiglavede burgerboller, hvis du ikke har tid til at lave dem selv.

Indkøbsliste for madplan uge 2

Inden du begiver dig ud i madplanen, så husk at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede. Den er som altid til 2 personer. Hvis du har vores app, så kan du også her nemt ændre antallet, så justerer indkøbslisten helt automatisk ingredienserne til det antal personer I er.

Indkøbsliste for madplan uge 2

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Hej 🙂

  Jeg er rigtig glad for jeres opskrifter, og vil gerne prøve jeres madplaner, men hvor kan jeg se opskrifterne på hver ret i madplanerne?

  Venlig hilsen
  Maria

  1. Hej Anne,

   Det gør vi lørdag eller søndag hver uge 🙂 Den bliver også sendt ud med nyhedsbrev hver uge.

   Kh

 2. Halløj,
  Mængden af bacon, kylling og peberfrugt passer ikke med det der skal bruges i opskrifterne. Der var ikke nok.
  Det er første gang jeg prøvede jeres madplan og synes det var lidt ærgerligt at jeg et par dage manglede ingredienser 🙂
  Mvh. Ida

  1. Hej Ida,

   Er du opmærksom på, at vi udregner ingredienslisten til 2 personer? Selvom nogle af opskrifterne til madplanen er til 4 personer. Så skal man lige huske at sætte opskriften til 2 personer, når man skal lave den, så mængderne passer 🙂

   Kh

Skriv en kommentar