Madplan uge 2

Godt nytår! Vi er klar med den madpan for uge 2, hvilket bliver den første madplan i 2020. Vi fortsætter selvfølgelig med nemme madplaner i det nye år! Snart begynder hverdagen igen efter en skøn juleferie, og derfor vil vi gerne hjælpe dig med at være på forkant på madfronten. Madplanen indeholder lækre retter og  er igen til to personer og den koster i alt 354 kr. Husk at prisen er vejledende.

Madplan uge 2

Mandag: Asiatisk gris med chilisauce

Tirsdag: Risotto med ærter og serranoskinke

Onsdag: Indisk linsegryde

Torsdag: Pikant kylling i fad

Fredag: Lakseret 

Den står på lækre retter hele ugen! Mandag står den på asiatisk gris i chilisauce som er en anderledes og virkelig lækker ret. Vi er i hvertfald blevet helt tossede med den asiatiske marinade med frisk ingefær og hvidløg. Fredag afsluttes ugen med vores cremede pastaret med laks, mums.

INDKØBSLISTE TIL MADPLAN FOR UGE 2

Inden du begiver dig ud i madplanen, så husk at have læst det her indlæg. Her står der alt om basislager, hvordan vi udregner priserne osv. Husk også at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede. Ingredienser markeret med rød, er ingredienser, som vi forventer, at du har på dit basislager.

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Kommentarer

  1. Hej 🙂

    Jeg er rigtig glad for jeres opskrifter, og vil gerne prøve jeres madplaner, men hvor kan jeg se opskrifterne på hver ret i madplanerne?

    Venlig hilsen
    Maria

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag