Madplan uge 21

Så har vi madplan for uge 21 klar til jer! Den er som altid til 2 personer. Blot for en god ordens skyld, så vil vi lige minde jer på, at vi udregner madplanerne til 2 personer. Men vi har opskrifter, som er udregnet til 4 personer. Så derfor omregner vi altid disse opskrifter til 2 personer, så hvis du tænker, at vi har glemt nogle ingredienser, så er det fordi vi har nedjusteret det.

Madplan uge 21

Madplan uge 21

Mandag: Alfonso pastaret med kylling 

Tirsdag: Koteletter i fad med bulgur 

Onsdag: Kyllingebryst, bagte sesamkartofler og tomatsalat

Torsdag: Hakkebøffer i svampesauce med bagte kartofler

Fredag: Pasta med laks og pesto 

Denne uges madplan er en god blanding af det hele. Mandag starter vi med vores Alfonso pastaret, som har været rigtig populær. Tirsdag står den på en god omgang koteletter i fad med bulgur. Onsdag skal du have stegt kyllingebryst, bagte sesamkartofler og vores lækre tomatsalat. Der er ikke en opskrift på kyllingebrystet. Vi plejer blot at skære den ud i mindre fileter, krydre med paprika, hvidløg, salt og peber. Og så steger vi det blot på en pande i lidt olie eller smør.

Torsdag står den på vores lækre hakkebøffer i en cremet sauce og hertil bagte kartofler. Og uden slutter du af med en lækker pastaret med pesto og laks. Alt i alt en virkelig lækker uge, hvis du spørger os. Vi håber også, at den falder i god jord hos jer!

Indkøbsliste til madplan for uge 21

Her finder du næste uges indkøbsliste for uge 21. HUSK, at vi udregner til 2 personer, så er I flere, så husk at gange op.

Indkøbsliste til madplan for uge 21

Følg også med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet.Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar