Madplan uge 21

Så har vi madplan for uge 21 klar til jer! Det dejlige vejr fortsætter lidt endnu og det bærer den her madplan præg af. Nemme retter, som ikke er for tunge. Du kan i denne uge igen handle alle ingredienserne via Nemlig.com! Du finder knapperne til både 2 og 4 personer længere nede.

Madplan uge 21

Madplan uge 21

Mandag: Pasta med mozzarella og tomat

Tirsdag: Sandwich med tunsalat

Onsdag: Panerede mørbradbøffer med asiatisk sauce

Torsdag: Minipizza med pulled chicken

Fredag: Fyldt mørbrad med kartoffelsalat

Denne uges madplan er en god blanding af det hele. Mandag starter vi med en nem omgang pasta med mozzarella og tomat. Tirsdag står den på sandwich med hjemmelavet tunsalat og grønt.

Onsdag skal du have panerede mørbradbøffer med asiatisk sauce og kålsalat. Det er hurtigt blevet en ny favorit! Husk også at røre pizzadej sammen til om torsdagen, fordi der står den nemlig på minipizza med pulled chicken, feta og soltørrede tomater. En ægte sommerpizza. Og ugen slutter du af med en lækker omgang fyldt sommer-mørbrad med kartoffelsalat. En lækker uge, hvor vi har taget højde for det dejlige vejr, så det er ikke alt for tunge retter.

Indkøbsliste til madplan for uge 21

Her finder du næste uges indkøbsliste for uge 21. HUSK, at vi udregner til 2 personer, så er I flere, så husk at gange op. Det kan nemt gøres i vores app. Husk også, at du kan handle det hele via Nemlig.com.

Indkøbsliste til madplan for uge 21

Følg også med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet.Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Kommentarer

  1. Er det helt umuligt at lave en opskrift hvor kartofler indgår og også andet kød end kylling. Gerne grisekød, vi er nemlig ikke muslimer??

    1. Hej Lis,

      Vi skriver det bag øret. Vi spiser generelt ikke så mange kartofler, så vores madplaner bærer nok også præg af det. Vi skal nok tænke over det, når vi laver madplaner 🙂

      Kh

Skriv en kommentar