Madplan uge 21

Så har vi madplan for uge 21 klar til jer! Den er som altid til 2 personer. Blot for en god ordens skyld, så vil vi lige minde jer på, at vi udregner madplanerne til 2 personer. Men vi har opskrifter, som er udregnet til 4 personer. Så derfor omregner vi altid disse opskrifter til 2 personer, så hvis du tænker, at vi har glemt nogle ingredienser, så er det fordi vi har nedjusteret det.

Madplan uge 21

Madplan uge 21

Mandag: Alfonso pastaret med kylling 

Tirsdag: Koteletter i fad med bulgur 

Onsdag: Sandwich med tunsalat

Torsdag: Kikærtegryde

Fredag: Sommerpastasalat med grillet udbenet kyllingelår

Denne uges madplan er en god blanding af det hele. Mandag starter vi med vores Alfonso pastaret, som har været rigtig populær. Tirsdag står den på en god omgang koteletter i fad med bulgur. Onsdag skal du have en lækker sandwich med tunsalat.

Torsdag står den på vegetarisk kikærtegryde. Og ugen slutter du af med en lækker omgang sommerpastasalat med grillet udbenet kyllingelår fra De Danske Familiegårde.

Indkøbsliste til madplan for uge 21

Her finder du næste uges indkøbsliste for uge 21. HUSK, at vi udregner til 2 personer, så er I flere, så husk at gange op. Det kan nemt gøres i vores app.

Indkøbsliste til madplan for uge 21

Skab struktur med madplan

Skab et endnu bedre overblik og struktur i hverdagen med en fysisk madplan, hvor du kan se ugens menu. Den er lavet i samarbejde med Pluma Posters og der medfølger ramme og tusch. Så kan man hver uge skrive ugens madplan på. Det giver i hvert fald os et godt overblik og bedre struktur i hverdagen. Man kan hænge den op på væggen eller bare have den stående, som vi har. Du finder madplanen her. Lige nu sparer du 15% med rabatkoden MADPLAN15.

 

Følg også med på de sociale medier

Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet.Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Kommentarer

  1. Er det helt umuligt at lave en opskrift hvor kartofler indgår og også andet kød end kylling. Gerne grisekød, vi er nemlig ikke muslimer??

    1. Hej Lis,

      Vi skriver det bag øret. Vi spiser generelt ikke så mange kartofler, så vores madplaner bærer nok også præg af det. Vi skal nok tænke over det, når vi laver madplaner 🙂

      Kh

Skriv en kommentar