Madplan uge 31

Vi er hermed klar med madplan for uge 31. Den er til 2 personer og indeholder en masse nemme hverdagsretter. Madplanen er til dig, som gerne vil have billige men lækre aftensmadsretter uden at gå på kompromis med smagen. Vi lover dig, at du får en super lækker madplan. Måske med retter, som du ikke har prøvet før.

Madplan uge 31

Madplan uge 31

Mandag: Tabouleh med laks

Tirsdag: Bønnesalat med feta og chicken sticks 

Onsdag: Kylling stroganoff med pasta

Torsdag: Brændende kærlighed

Fredag: Pastaret med bagte grøntsager

Den her uge står på spændende og lækre retter. Vi vil faktisk næsten vove at påstå, at der vil være mindst én ret, som du aldrig har prøvet før. Mandag står den på tabouleh bulgursalat med sprødstegt laks. Tirsdag er der sprøde chicken sticks med bønnesalat. Onsdag står den på kylling stroganoff med pasta.

Torsdag kører vi en lækker omgang brændende kærlighed. Og ugen slutter af, fredag, med en nem og lækker pastaret med bagte grøntsager i tomatsauce. Den perfekte afslutning på ugen, hvis du spørger os.

Indkøbsliste for madplan uge 31

Husk at tjekke dine skabe, køleskab og fryser for varer du eventuelt allerede har. Så er der penge at spare. Vi handler også gerne ind, når kød osv. er på tilbud og så fryser vi det ned.

Indkøbsliste for madplan uge 31

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

  1. Hej med jer.
    Når I deler madplaner og indkøbslister, hvor mange personer regner I så til?:-)

Skriv en kommentar