Tabouleh med laks

Tabouleh med laks
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

15 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

35 minutter

Beskrivelse

Nem opskrift på tabouleh bulgursalat serveret med stegt laks. En lækker, sund og smagfuld ret, som er perfekt som en sund aftensmad eller frokost.

Ingrediensliste

 • 125 g. bulgur
 • 1 stk. agurk
 • 3 stk. tomat
 • 1 bundt frisk persille
 • 1 stk. rødløg
 • salt/peber
 • 0,5 stk. citron
 • Laks

 • 225 g. laksefilet
 • 2 spsk. raps- eller solsikkeolie
 • salt/peber

Fremgangsmåde

 1. Start med at lave tabouleh. Kog bulgur efter anvisning på pakken. Dræn og skyl med vand, når det er kogt færdigt. Sæt til side.
 2. Hak imens agurk, tomat, rødløg og persille meget fint.
 3. Bland det med den afkølede bulgur.
 4. Pres saft ud af citronen og tilsæt det.
 5. Opvarm en pande med fedtstof. Steg laks (først med skindsiden ned af) og drys godt med salt og peber på. Den skal have ca. 3-4 minutter på hver side.
 6. Server laks med din tabouleh bulgursalat.
Bedøm denne ret

Opskrift på tabouleh med laks

Her får du en super nem og lækker opskrift på tabouleh med sprød laks. Tabouleh er en libanesisk bulgursalat, som består af kogt bulgur, agurk, tomat, rødløg, persille samt citron. Det er en virkelig simpel, sund og smagfuld salat.

Den smager helt fantastisk sammen med et stykke fisk. Vi har lavet laksefileter dertil, som vi har stegt på panden i salt og peber. Det er et mættende og sundt måltid, som er perfekt som en sund aftensmad eller frokost.

Bulgursalat med laks

Det er faktisk én af vores yndlings retter med fisk og laks. Den sprøde laks passer helt perfekt til den friske bulgursalat, som er fyldt med smag. Virkelig en lækker og nem aftensmad.

LÆS OGSÅ: Rucolasalat med bagte tomater

Tabouleh med laks

Salat med laks

Vi elsker at få salat med laks. Det kan enten være en fersk laksefilet som her eller varmrøget laks. Du kan også dampe laksen eller bage den i ovnen. Det er faktisk en smagssag hvad man mest er til. Bulgursalaten passer desuden rigtig godt til fisken, da den er super frisk og med smag af citron og friske krydderurter.

I stedet for laks, så kan du også servere et stykke torsk eller anden hvid fisk. Det vil også smage godt med stegt kylling eller en hjemmelavet tunsalat.

Sund mad med laks

Vi skal huske at få fisk et par gange om ugen. Vi glemmer det ofte selv, men med retter som disse, så er det slet ikke så svært at huske at få fisk. Det er super sund, mættende og lækker mad, som uden tvivl vil falde i god jord hos de fleste.

Du kan også følge med på vores Instagramprofil, hvor vi hver dag lægger nye opskrifter og madinspiration op. Så kan du hver dag blive inspireret af vores madunivers.

Skriv en kommentar