Madplan uge 38

Ugen er næsten omme og derfor har vi madplan for uge 38 klar til dig! Vi er for alvor gået ind i efteråret og det kan også mærkes på hvad vi har lyst til, til aftensmad. Hvis du er vild med vores aftensmadsretter, så har vi også udgivet en kogebog med 100 opskrifter på aftensmad. Mange af opskrifterne er også nye og findes ikke her på hjemmesiden. Du finder den her.

Madplan uge 38

Madplan uge 38

Mandag: Pikant kylling i fad

Tirsdag: Brændende kærlighed med kyllingemedister

Onsdag: Salat med perlespelt og grøn pesto med squashfrikadeller

Torsdag: Tærte med broccoli og bacon

Fredag: Salat med varmrøget laks

Som altid står denne uges madplan på nemme og lækre hverdagsretter, som ikke kræver masser af tid i køkkenet eller mange ingredienser. Mandag starter ud med en af vores mest populære retter lige nu, nemlig pikant kylling i fad. Tirsdag står den til gengæld på en nyfortolket udgave af brændende kærlighed med kyllingemedister.

Onsdag skal du have en mættende perlespeltsalat og hertil lækre squashfrikadeller. Torsdag står den på en hjemmelavet tærte med broccoli og bacon og ugen slutter af med den lækreste salat med varmrøget laks og hvidløgsdressing.

Indkøbsliste for madplan uge 38

Her har du indkøbslisten for madplan uge 38. Vær opmærksom på, at vi har udregnet opskrifterne til 2 personer. Hvis du har vores app, så kan du også nemt justere antallet af personer der.

Indkøbsliste for madplan uge 38

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. 2 Personer som skal sulte!? 😛

  Alle tørvare på nær Paprika og Mandler er ikke føde, og hele planen ville jeg se som værende en måde som man hurtigt kunne komme i protein underskud?

  1. Hej Ole,

   Det er på ingen måde 2 personer, som skal sulte. 🙂
   Men hvis den ikke falder i din smag, så behøves du jo slet ikke at bruge den 😉

   Kh

Skriv en kommentar