Madplan uge 38

Ugen er næsten omme og derfor har vi madplan for uge 38 klar til dig! Vi er for alvor gået ind i efteråret og det kan mærkes på de køligere temperaturer. Vi har haft lyst til supper, gryderetter og andre simreretter, som man har kunne varme sig på.

Madplan uge 38

Madplan uge 38

Mandag: Pikant kylling i fad

Tirsdag: Græske kyllingefrikadeller med græske kartofler i fad

Onsdag: Perlespeltsalat med stegt kylling

Torsdag: Kartoffelporresuppe med bacon 

Fredag: Lakseret

Som altid står denne uges madplan på nemme og lækre hverdagsretter, som ikke kræver masser af tid i køkkenet eller mange ingredienser. Mandag starter ud med en af vores mest populære retter lige nu, nemlig pikant kylling i fad. Tirsdag står den til gengæld på græsk med græske kyllingefrikadeller og græske kartofler i fad.

Onsdag skal du have en mættende perlespeltsalat med bagte gulerødder og hertil stegt kyllingebryst. Vi har ikke en opskrift på det stegte kyllingebryst, så det går vi ud fra, at du selv kan finde ud af. Torsdag står den på en cremet og lækker kartoffelporresuppe med sprød bacon og ugen slutter af med den lækreste pastaret, som vi kalder for lakseret.

Indkøbsliste for madplan uge 38

Her har du indkøbslisten for madplan uge 38. Vær opmærksom på, at vi har udregnet opskrifterne til 2 personer.

Indkøbsliste for madplan uge 38

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar