Kyllingelasagne med spinat

Opskrift på kyllingelasagne med spinat

Kyllingelasagne med spinat

Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

35 minutter

Samlet tid

55 minutter

Beskrivelse

Opskrift på en nem og lækker kyllingelasagne med spinat, karry og tomat. Lasagne med kylling og spinat er en nem hverdagsret. Kyllingelasagne smager dejligt og er nem aftensmad, hvad enten man er 1, 2 eller den skal serveres for mange personer. Er man 1 person, så kan man passende fryse resterne ned. Så er der nemlig nem aftensmad til en anden dag.

Ingrediensliste

  • 450 g. kyllingebryst
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 tsk. chili
  • 1 tsk. paprika
  • 1,5 tsk. karry
  • 2 tsk. salt
  • 0,5 tsk. peber
  • 1 stk. hønsebouillonterning
  • 1 dl. vand
  • 5 dl. madlavningsfløde
  • 400 g. pastasauce
  • 75 g. spinat
  • 12 stk. lasagneplader
  • 1 pk. frisk mozarella

Fremgangsmåde

  1. Hak løg og hvidløg fint.
  2. Kyllingen skæres i tynde strimler.
  3. Varm en gryde op med  olie eller smør i.
  4. Tilsæt løg og hvidløg. Lad det sautere et par minutter.
  5. Tilsæt kylling. Vend det godt rundt og lad kyllingen få noget farve.
  6. Tilsæt krydderier. Vend godt rundt og lad dem stege lidt af.
  7. Tilsæt pastasauce, en smuldret bouillonterning, vand og fløde.
  8. Lad det komme i kog. Lad det simre 5-10 minutter ved lav varme.
  9. Tilsæt herefter spinat og rør det godt rundt.
  10. Smag til med salt og peber.
  11. Et ildfast fad (ca. 16 x 30 cm.) smøres med lidt smør eller olie. Start først med et lag sauce (fordel kyllingen rundt, så det ikke kommer til at ligge i én side kun). Læg herefter et lag af lasagneplader. Sådan fortsætter du indtil du har brugt alt saucen. Vi fik 3 lag.
  12. Fadet sættes i en forvarmet ovn ved 200 grader varmluft.
  13. Lad det først få 25 minutter. Tag herefter fadet ud og smuldr mozzarellaost udover. Sæt fadet tilbage i ovnen og lad det få yderligere 10 minutter. Indtil osten er smeltet og er blevet let gylden.
  14. Tag fadet ud af ovnen. Lad det stå og trække 5 minutter inden servering.
  15. Server evt. med disse nemme luksus hvidløgsbrød og en lækker salat.

Bedøm denne ret

Opskrift på kyllingelasagne med spinat

Den bedste kyllingelasagne med spinat, karry og tomat. En cremet og lækker lasagne med kylling, som virkelig er et godt alternativ til den klassiske lasagne med oksekød. Det er en nem hverdagsret, men kan selvfølgelig også sagtens spises som weekendmad eller fredagsmad. Resterne er også rigtig gode i madpakken. Den er faktisk også god at servere for mange gæster. Især hvis man lige laver luksus hvidløgsbrød der til og en god salat. 

Lasagne er sådan en børnevenlig ret og den her udgave med spinat er en god måde at få lidt grønt ind hverdagen. Så hvis du endnu ikke har prøvet en lasagne med kylling og grøntsager, så får du her opskriften på en smagfuld og lækker variant, som plejer at falde i god jord ved de fleste.

LÆS OGSÅ: Mexicansk lasagne

Opskrift på kyllingelasagne med spinat Opskrift på kyllingelasagne med spinat

Lasagne med kylling

Den her lasagne med kylling og spinat er en kæmpe favorit hos os. Den er så hurtig at bikse sammen og så skal den jo blot passe sig selv i ovnen. Imens den er i ovnen, så kan man lave en lækker salat til eller få ordnet nogle andre ting. Hvis du ikke er så meget til spinat, så kan du også sagtens udelade den eller erstatte med lidt revet gulerod.

Lasagne med kylling

Tilbehør til kyllingelasagne

Hvis du mangler nogle gode idéer til tilbehør til lasagne, så er der jo altid en klassiker som hvidløgsbrød. Her kan du købe nogle færdiglavede, som blot lige skal lunes i ovnen eller du kan lave nogle luksus hvidløgsbrød selv. Som salat kan vi anbefale den her tomatsalat med persille. Den er simpel, lækker og hurtig at lave.

Opskrift på kyllingelasagne med spinat

Følg også med på de sociale medier
Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her.

Kommentarer

  1. Hvis man bruger frossen spinat
    Skal det så først tø og væden vrides
    Eller kan man komme det frossen i
    Hvad er målene på det fad du bruger hvor der er til 3 lag 🙂

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag