Madplan uge 51

Madplan for uge 51 bliver også den sidste for i år. Vi har nemlig valgt ikke at lave madplan henover jul og nytår, da det jo nok er de færreste, som følger madplan i disse dage. Det gør vi i hvert fald ikke selv, da den står på en masse julefrokoster og helt sikkert en masse julemad. Så her får du altså årets sidste madplan med tilhørende indkøbsliste. Den er som altid lavet til 2 personer, så hvis I er flere, så husk at gange indkøbslisten op. Prisen for denne uge er ca. 308 kr. for 2 personer

Madplan uge 51

Madplan uge 51

Mandag: Fuldkornstærte med kylling  

Tirsdag: Spaghetti carbonara

Onsdag: Boller i karry

Torsdag: Risengrød

Fredag: Kylling i fløde/hvidvin sauce med bagte kartofler

Den står på ene lækre retter denne uge og vi har også tilført et lille juletwist i form af risengrød. Vi elsker risengrød, men vi spiser det faktisk kun i juletiden, så er derfor skulle den selvfølgelig have en plads igen. Ellers står den på spændende og nemme retter. Vi glæder os i hvert fald til næste uges madplan!

Indkøbsliste til madplan for uge 51

Madplan uge 51

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er ogsåpåInstagram, hvor vi nok er mest aktive. Du kan følge med på Instagram lige her. Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag