Madplan uge 51

Madplan for uge 51 bliver også den sidste for i år. Vi har nemlig valgt ikke at lave madplan henover jul og nytår, da det jo nok er de færreste, som følger madplan i disse dage. Det gør vi i hvert fald ikke selv, da den står på julehygge og en masse julemad. Så her får du altså årets sidste madplan med tilhørende indkøbsliste. Den er som altid lavet til 2 personer, så hvis I er flere, så husk at gange indkøbslisten op. Hvis du alligevel gerne vil følge en madplan i ugen efter, så kan du tage et kig på årets tidligere madplanen lige her.

Madplan uge 51

Madplan uge 51

Mandag: Fuldkornstærte med kylling  

Tirsdag: Spaghetti carbonara

Onsdag: Boller i karry

Torsdag: Risengrød

Fredag: Andesteg, kartofler og brun sovs

Denne uge er lidt speciel, da der jo er juleaften om fredagen. Derfor har vi også kun lavet madplan til 4 af ugens dage, da den selvfølgelig står på andesteg og masser af julemad. Mandagen starter ud med en lækker fuldkornstærte med kylling. Her har vi ikke ændret i mængden, da det ikke kan betale sig at lave en halv tærte. Tirsdag står den på spaghetti carbonara med bacon og ost. Onsdag skal du have vores lækre boller i karry lavet på grøntsager. Og torsdagen, som er ugens sidste dag med madplan, står den på en omgang risengrød. Vi har godt nok skrevet andesteg på til om fredagen, men vi ved også, at mange nok skal holde jul hos familie, venner eller andet. Derfor har vi ikke medregnet det i indkøbslisten for denne uge.

Indkøbsliste til madplan uge 51

Nedenfor finder du næste uges madplan. Husk at den er til 2 personer, så hvis I er flere, så skal der ganges op. Tjek også om du evt. har nogle af ingredienserne i skabe, køleskab og fryser.

Indkøbsliste til madplan for uge 51

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Som medlem kan du også downloade vores APP “Mummum”.

Kommentarer

  1. Jeg er meget glad for jeres madplaner men syntes det er enormt ærgerligt at der er mangler på indkøbslisten. Jeg opdager det jo først når jeg står og skal lave maden.

    1. Hej Camilla,

      Hvad oplever du, at der mangler? Du er opmærksom på, at indkøbslisten er til 2 personer? Nogle af vores opskrifter er udregnet til 4 personer, så der skal man lige huske at sætte den til det, når man går ind på den 🙂 Vi har i hvert fald oplevet fra flere, at det er der den går galt.

      Kh

Skriv en kommentar