Madplan uge 51

Madplan for uge 51 bliver også den sidste madplan for i år. Vi laver ikke nogen madplan for juledagene, da de fleste skal til julefrokoster osv. Vi vender derfor stærkt tilbage i det nye år!

Madplan uge 51

Madplan uge 51

Mandag: Svamperisotto med kylling

Tirsdag:  Pasta med oksekød, spinat og soltørrede tomater

Onsdag: Kyllingelasagne 

Torsdag: Risengrød

Fredag: Wok med andebryst

Denne uges madplan starter med en omgang cremet svamperisotto med kylling, spinat og masser af parmesan. Tirsdag skal du have en virkelig god pastaret med flanksteak, spinat og soltørrede tomater. En af vores yndlings! Onsdag står den på vores populære kyllingelasagne. Torsdag går der rigtigt jul i den, for her står den på risengrød. Og ugen slutter af med en omgang wok med andebryst.

Indkøbsliste til madplan uge 51

Nedenfor finder du næste uges madplan. Husk at den er til 2 personer, så hvis I er flere, så skal der ganges op. Tjek også om du evt. har nogle af ingredienserne i skabe, køleskab og fryser.

Indkøbsliste til madplan uge 51

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Som medlem kan du også downloade vores APP “Mummum”.

Kommentarer

  1. Jeg er meget glad for jeres madplaner men syntes det er enormt ærgerligt at der er mangler på indkøbslisten. Jeg opdager det jo først når jeg står og skal lave maden.

    1. Hej Camilla,

      Hvad oplever du, at der mangler? Du er opmærksom på, at indkøbslisten er til 2 personer? Nogle af vores opskrifter er udregnet til 4 personer, så der skal man lige huske at sætte den til det, når man går ind på den 🙂 Vi har i hvert fald oplevet fra flere, at det er der den går galt.

      Kh

Skriv en kommentar