Madplan uge 51

Madplan for uge 51 bliver også den sidste madplan for i år. Vi laver ikke nogen madplan for juledagene, da de fleste skal til julefrokoster osv. Vi vender derfor stærkt tilbage i det nye år! Hvis du stadig gerne vil køre madplan, så kan du evt. gå tilbage og finde en madplan for en tidligere uge. Dem finder du lige her. Det er også ved at være sidste chance for at bestille vores kogebøger, hvis du skal nå at have dem inden jul. Dem finder du her.

Madplan uge 51

Madplan uge 51

Mandag: Brændende kærlighed med kyllingemedister

Tirsdag: Mexicanske pandekager

Onsdag: Lasagnette

Torsdag: Sri Lanka gryde

Fredag: Wok med andebryst

Årets sidste uges madplan starter med en omgang brændende kærlighed med stegt kyllingemedister. Har du ikke prøvet kyllingemedisteren fra De Danske Familiegårde, så kan vi altså virkelig varmt anbefale den!  Tirsdag skal du have mexicanske pandekager med oksekød og masser af grønt. En af vores yndlingsretter, når det skal være nemt og hurtigt. Onsdag står den på vores populære lasagnette. Torsdag skal du have Sri Lanka gryde med søde kartofler og grøntsager. Og ugen slutter af med en omgang wok med andebryst. Vi håber, at årets sidste madplan falder i god jord.

Indkøbsliste til madplan uge 51

Nedenfor finder du næste uges madplan. Husk at den er til 2 personer, så hvis I er flere, så skal der ganges op. Tjek også om du evt. har nogle af ingredienserne i skabe, køleskab og fryser.

Indkøbsliste til madplan uge 51

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers. Som medlem kan du også downloade vores APP “Mummum”.

Kommentarer

  1. Jeg er meget glad for jeres madplaner men syntes det er enormt ærgerligt at der er mangler på indkøbslisten. Jeg opdager det jo først når jeg står og skal lave maden.

    1. Hej Camilla,

      Hvad oplever du, at der mangler? Du er opmærksom på, at indkøbslisten er til 2 personer? Nogle af vores opskrifter er udregnet til 4 personer, så der skal man lige huske at sætte den til det, når man går ind på den 🙂 Vi har i hvert fald oplevet fra flere, at det er der den går galt.

      Kh

Skriv en kommentar