Lækre hverdagsopskrifter

Madplan uge 8

Så er der madplan for uge 8 klar med tilhørende indkøbsliste. Vi har igen lavet madplanen til to personer. Husk at gange indkøbslistens ingredienser op, hvis I er flere. Madplanen for denne uge er igen fyldt med varierede retter. Prisen på madplanen for denne uge er 356 kr. Husk at tjekke hvad du har derhjemme i fryseren først, der er penge at spare hvis du har noget af kødet derhjemme.

madplan uge 8

Madplan uge 8

Mandag: Broccoli- og kartoffelmos med kødsauce

Tirsdag: Grønkålssalat med appelsin, avocado og granatæble med asiatiske kyllingelår

Onsdag: Kartoffel, gulerods og chili suppe

Torsdag: Cremet pasta med laks

Fredag: Mexikansk lasagne

Den står på lækre retter hele ugen. Ugen starter ud med en lidt tung, men virkelig lækker ret i kulden, nemlig broccoli- og kartoffelmos med kødsauce. Om tirsdagen er der en lettere ret på menuen, som består af en sprød salat med asiatiske kyllingelår. Her skal der bruges både grønkål og rød spidskål, men du kan sagtens købe en af delene eller en af de kålblandinger der er blandet og hakket i supermarkedet. Onsdag står den på mættende kartoffel, gulerods og chili suppe, som giver varme, energi og vitaminer til resten af ugen. Ugen afsluttes med mexikansk lasagne om fredagen, som en god start på weekenden.

Indkøbsliste til madplan for uge 8

Hvis du vil bruge madplanen, så husk at få læst det her indlæg. Her står der alt om basislager, hvordan vi udregner priserne osv. Husk også at tjekke om du tilfældigvis har nogle af ingredienserne allerede. Ingredienser markeret med rød, er ingredienser, som vi forventer, at du har på dit basislager.

indkøbsliste

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER

Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet.Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Kommentarer

 1. Tak for en skøn hjemmeside 😃
  Hvorfor er jeres indkøbsliste kun til 2 personer, når opskrifterne er til 4?

  1. Hej Linda,

   Nogle opskrifter er til 4 personer og andre er til 2 personer, derfor har vi valgt at lave madplanen til 2 personer 🙂

   Kh

 2. Hej 🙂

  Skal der ikke bruges 2 x 500 gram hakket oksekød mon? Til mandag og til fredag? 🙂
  Det er mere om der er en af dagene der ikke er skrevet ind i indkøbslisten 🙂

  1. Hej Sandie,

   Madplanen er til 2 personer, så derfor har vi omregnet nogle af opskrifterne i forhold til mængder, så det passer til 2 personer 🙂

   Kh

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven

Ugens madplan

Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag
Søndag