Madplan uge 8

Så er der madplan for uge 8 klar med tilhørende indkøbsliste. Vi har igen lavet madplanen til to personer. Husk at gange indkøbslistens ingredienser op, hvis I er flere. Madplanen for denne uge er igen fyldt med varierede retter. Måske du lige har haft vinterferie eller måske du først skal tage hul af ferien i denne uge. Uanset, så håber vi, at du får nydt de lidt lunere temperaturer.

madplan uge 8

Madplan uge 8

Mandag: Broccoli- og kartoffelmos med kødsauce

Tirsdag: Mexicansk lasagne

Onsdag: Kartoffel, gulerods- og chilisuppe

Torsdag: Cremet pasta med laks

Fredag: Græsk farsbrød med kartofler og bagt blomkål

Den står på lækre retter hele ugen. Ugen starter ud med en lidt tung, men virkelig lækker ret, nemlig broccoli- og kartoffelmos med kødsauce. Om tirsdagen står den på vores populære mexicanske lasagne, som er lavet med krydderier, oksekød og bønner. Onsdag står den på mættende kartoffel, gulerods og chili suppe, som giver varme, energi og vitaminer til resten af ugen. Ugen sluttes af med en lækker pastaret om torsdagen og en græsk farsbrød med kartofler og bagt blomkål om fredagen. Husk, at der om fredagen er to opskrifter, så du skal trykke ind på begge for at finde fremgangsmåder.

Indkøbsliste til madplan for uge 8

Herunder finder du indkøbsliste for denne uges madplan. Tjek gerne dine skabe, køleskab og fryser inden du handler ind. Måske du er heldig, at du allerede har mange af tingene, så du ikke behøves at købe dem igen.

indkøbsliste madplan uge 8

FØLG OGSÅ MED PÅ DE SOCIALE MEDIER
Følg endelig med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor du vil opleve mest aktivitet.Husk også at tagge os @mummum.dk, hvis du laver nogle af vores retter eller følger ugens madplan. Det er så hyggeligt at følge med!

Kommentarer

 1. Tak for en skøn hjemmeside ?
  Hvorfor er jeres indkøbsliste kun til 2 personer, når opskrifterne er til 4?

  1. Hej Linda,

   Nogle opskrifter er til 4 personer og andre er til 2 personer, derfor har vi valgt at lave madplanen til 2 personer 🙂

   Kh

 2. Hej 🙂

  Skal der ikke bruges 2 x 500 gram hakket oksekød mon? Til mandag og til fredag? 🙂
  Det er mere om der er en af dagene der ikke er skrevet ind i indkøbslisten 🙂

  1. Hej Sandie,

   Madplanen er til 2 personer, så derfor har vi omregnet nogle af opskrifterne i forhold til mængder, så det passer til 2 personer 🙂

   Kh

Skriv en kommentar