Madplan uge 8

Så er der madplan for uge 8 klar med tilhørende indkøbsliste. Vi har igen lavet madplanen til to personer. Husk at gange indkøbslistens ingredienser op, hvis I er flere. Måske du lige har haft vinterferie eller måske du først skal tage hul af ferien i denne uge. Uanset hvad, så er det dejligt med lidt struktur for aftensmaden.

Madplan uge 8

Madplan uge 8

Mandag: Fyldt kylling med pasta i tomatflødesauce

Tirsdag: Porresuppe med bacon

Onsdag: Butterdejsstang med kylling og avocadosalat med feta

Torsdag: Tacotærte med oksekød

Fredag: Kyllingesandwich med serrano

Den står på lækre retter hele ugen. Ugen starter ud med en lækker pastaret i tomatflødesauce med fyldt kylling. Tirsdag står den på en nem ret, nemlig porresuppe med sprød bacon. Onsdag skal du have en sprød butterdejsstang med en lækker avocadosalat til. Torsdag står den på tacotærte med oksekød. Her laves en hel tærte til 2 personer. Resterne kan gemmes eller fryses ned. Og ugen slutter af med kyllingesandwich med serrano. En virkelig lækker uge!

Indkøbsliste til madplan for uge 8

Herunder finder du indkøbsliste for denne uges madplan. Tjek gerne dine skabe, køleskab og fryser inden du handler ind. Måske du er heldig, at du allerede har mange af tingene, så du ikke behøves at købe dem igen. Vi udregner her madplanen til 2 personer. I vores app kan du nemt ændre antallet. Her kan du også justere, hvis I ikke er samme antal, som spiser med alle dage. Så justerer indkøbslisten sig efter det.

Indkøbsliste til madplan for uge 8

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Tak for en skøn hjemmeside ?
  Hvorfor er jeres indkøbsliste kun til 2 personer, når opskrifterne er til 4?

  1. Hej Linda,

   Nogle opskrifter er til 4 personer og andre er til 2 personer, derfor har vi valgt at lave madplanen til 2 personer 🙂

   Kh

 2. Hej 🙂

  Skal der ikke bruges 2 x 500 gram hakket oksekød mon? Til mandag og til fredag? 🙂
  Det er mere om der er en af dagene der ikke er skrevet ind i indkøbslisten 🙂

  1. Hej Sandie,

   Madplanen er til 2 personer, så derfor har vi omregnet nogle af opskrifterne i forhold til mængder, så det passer til 2 personer 🙂

   Kh

  1. Hej Lene,
   Cirka 330 kr. for 2 personer for 5 måltider. Her tæller vi ikke basisvarer med som olie, salt, peber, basiskrydderier osv.
   Kh

Skriv en kommentar