Nachos med kylling og ost Nachos med kylling og ost Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 10 minutter Tilberedelsestid 10 minutter Samlet tid 20 minutter Del Pin Print Beskrivelse Opskrift på sprøde nachos med smeltet ost og kylling. En lækker og nem ret, som du kan spise til frokost, aftensmad eller som en snack. Ingrediensliste 300 g. tortillachips 350 g. kyllingebryst 300 g. cheddar 20 g. jalapenos Fremgangsmåde Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Rens kylling. Skær i små tern eller små strimler. Varm en pande op med olie eller smør. Tilsæt kylling til panden og lad det stege til det har fået farve over det hele. Krydr med salt og peber. Tag kyllingen af panden og lad det evt. dryppe af i en si, hvis der er meget væske. Riv cheddarost groft. Fordel halvdelen af tortillachipsene i et ovnfast fad. Fordel herefter halvdelen af kyllingen, osten og drænede jalapenos oven på. Fordel så resten af chipsene og resten af fyldet oven på igen, så du får to lag. Bag fadet i den forvarmet ovn i ca. 7-10 minutter eller indtil osten er smeltet. Server dine nachos med salsa, guacamole og evt. creme fraiche. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på nachos med kylling og ost Nachos med kylling og ost er en super nem og lækker ret, som du kan nyde både til frokost, aftensmad eller som en snack. Det er nok også én af de retter, som vi har bestilt flest gange på cafe. Man går nemlig aldrig galt i byen med en omgang bagte nachos og man kan altid lige klemme sådan en portion ned, selvom man ikke er så sulten igen. Den her opskrift er lavet med nachos, kylling og ost. En kombination, som bare smager skøn sammen. Det er en relativ simpel opskrift, som man jo altid kan pifte op med lidt ekstra lækkerier, hvis det skal være ekstra snasket. LÆS OGSÅ: Nachos med bønnequeso Nachos i ovn Vi tilbereder de her lækre nachos i ovn. Det er super nemt og så kan man også lave en stor portion på én gang. Man kan også lave dem i mikroovn, men vi foretrækker dem godt nok i ovn. Udover kylling, så bruger vi cheddarost til chipsene. Det synes vi er den absolut bedste ost til nachos. Brug meget gerne en god cheddarost og én som ikke er et blandingsprodukt. Vi bruger oftest sådan en cheddarost, som man selv skal rive. Det giver det bedste resultat og har den absolut bedste smelteevne. Og vi kan vel godt blive enige om, at den smeltede ost er ret essentiel i den her opskrift. Tilbehør til dine nachos Hvis man skal køre klassisk tilbehør til nachos, så ville vi helt sikkert servere creme fraiche, salsa og en hjemmelavet guacamole til. Skal du køre ostetemaet helt ud, så kan du også lave en hjemmelavet ostedip til. Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.