Oreotrifli

oreotrifli
Opskrift til personer Opskrift til 4 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

15 minutter

Samlet tid

25 minutter

Beskrivelse

Opskrift på den lækreste oreotrifli med friske bær, vaniljeskum og chokoladeskum. En rigtig god og frisk sommerdessert.

Ingrediensliste

 • 200 g. Oreo
 • 2,5 dl. piskefløde
 • 1 spsk. flormelis
 • 1 tsk. citronsaft
 • 1 tsk. vaniljesukker
 • 1 spsk. creme fraiche
 • 2 spsk. bagekakao
 • 400 g. jordbær
 • 125 g. blåbær

Fremgangsmåde

 1. Knus oreo i en pose med en kødhakker.
 2. Pisk fløde luftigt (ikke for stift). Rør creme fraiche, vaniljesukker, citronsaft og flormelis i.
 3. Kom halvdelen af cremen i en anden skål og rør kakaopulver i den ene skål.
 4. Skyl blåbær og jordbær og hak jordbærrene.
 5. Anret nu fire glas. Kom knust oreo i bunden, herefter vaniljeskum, friske bær, chokoladeskum, knuste oreo og slut igen af med bær. Server med det samme.
Bedøm denne ret

Opskrift på oreotrifli med friske bær

Her får du en let og hurtig opskrift på oreotrifli med friske bær. Den består af en bund af knuste oreos, vaniljeskum, friske jordbær og blåbær samt chokoladeskum. Desserter som denne er altså bare en sikker vinder.

Trifli er altid bedst, når de er frisklavet, da kiksen så er sprødt. Men hvis du gerne vil være så forberedt som muligt, så kan du lave vaniljeskum og chokoladeskum på forhånd. Derudover kan klargøre bærrene ved at skylle dem og hakke jordbærene.

oreotrifli

Desserter med oreo er altid en god ide. Oreo er bare en virkelig god kiks som giver en god sprødhed og kraftig og let saltet smag til de søde cremer og de friske bær. En rigtig god sommerdessert som kan serveres på terrassen eller altanen.

Den her opskrift med oreo er blandt vores favoritter, da den er sprød, cremet, syrlig og sød. Elsker du også desserter med oreo? Så bør du prøve vores lækre cheesecake med oreo. Du finder opskriften lige her. Vi har også en god opskrift på Oreoislagkage, som også er en god ide til dessert. Den finder du opskriften på lige her. 

Kan jeg lave denne trifli dagen før?
Nej, det anbefaler vi ikke. Trifli er helt klart bedst, hvis de bliver samlet lige inden servering. Så er din kiks stadig sprød og bærrene er helt friske. Men det er altså en dessert, som er super hurtig at lave. Hvis du gerne vil forberede noget på forhånd, så kan du skære bær ud, så de blot skal anrettes sammen med de andre elementer.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

 1. Skal den serveres med det samme? Eller kan den laves og servers dagen inden, eller efter 8-9 timer?

  1. Hej,

   Vi vil anbefale at servere den med det samme, da kiksene ellers godt kan blive bløde 🙂

   Kh

 2. Hej 🙂
  Når du knuser oreos, knuser du dem så med det hvide creme inden i, eller skiller du dem ad så du kun knuser selve kiksen? 🙂

  Mvh Rikke

Skriv en kommentar