Tilmeld nyhedsbrev

Pasta i peberfrugtsauce med serranoskinke

Pasta i peberfrugtsauce

Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

20 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

40 minutter

Beskrivelse

Den lækreste pastaret i peberfrugtsauce toppet med sprødstegt serranoskinke og frisk persille. En super nem og god ret som kan laves på under 40 minutter.

Ingrediensliste

Peberfrugtsauce

  • 2 stk. røde peberfrugter
  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 30 g. tomatpure
  • 1/2 tsk. karry
  • 1 tsk. paprika
  • 1 dl. vand
  • 1 stk. grøntsagsbouillonterning
  • 2,5 dl. madlavningsfløde
  • 1/2 ds. hakkede tomater
  • Salt/peber

Andet

  • 300 g. pasta
  • 1/4 bundt persille
  • 60 g. serranoskinke

Fremgangsmåde

  1. Hak løg, hvidløg og peberfrugt i tern.
  2. Opvarm en gryde med lidt olie.
  3. Tilsæt karry, paprika og tomatpure i olien og svits det kort.
  4. Tilsæt løg, hvidløg og peberfrugt. Steg det ved middel varme indtil løgene bliver lidt bløde.
  5. Tilsæt vand og smulder bouillonterningen deri. Lad det simre kort.
  6. I en anden gryde bringes vand i kog. Tilsæt salt og pasta og kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  7. Når saucen har simret lidt, så tilsættes hakkede tomater fra dåse og madlavningsfløde.
  8. Blend nu saucen med en stavblender og smag til med salt og peber.
  9. Imens pastaen koger steges serranoskinke på panden i lidt fedtstof cirka 2 minutter på hver side.
  10. Dræn nu den kogte pasta og hæld det i saucen. Rør godt rundt.
  11. Server pastaen med serranoskinke og persille på toppen.

Bedøm denne ret

Reklame: Opskrift lavet i samarbejde med Fiskars #FiskarsHardFace

Opskrift på pasta i peberfrugtsauce

En skøn pasta i en smagfuld peberfrugtsauce toppet med sprødstegt serranoskinke og frisk persille. Saucen er lavet på løg, hvidløg, tomat og peberfrugt hvilket gør, at det søde fra både tomaterne og peberfrugterne fremhæver de gode smage.

Det er en super nem ret at lave og der er mange muligheder for at twiste pastaretten. Du kan få brugt dine rester af grøntsagsrester og tilsætte dem i saucen. Vi har før prøvet at bruge porrer, squash osv. i saucen – det gør den bestemt ikke dårligere.

Saucen har vi lavet i vores HardFace gryde fra Fiskars som har en super god non-stick belægning. HardTec-belægningen er dokumenteret som værende den mest holdbare belægning, og det gør at saucen ikke brænder på eller sidder fast i gryden, hvorfor den også er meget hurtig at rengøre. Hvis du har god tid en dag, så kan du sagtens lave en portion peberfrugtsauce og komme i fryseren. Så er det hurtigt at varme op og koge lidt pasta en dag hvor tiden er knap. Så har du altså en super god og lynhurtig pastaret.

Fiskars HardFace serie kan virkelig anbefales på grund af de gode egenskaber. Vi har ikke før oplevet så god en belægning på både gryder og pander. Derudover er hældefunktionen med silikonekanten smart, så man ikke behøver at bruge grydelapper,  når vandet skal hældes fra pastaen.

LÆS OGSÅ: Pasta med rucola, parmesanost og sprødstegt serranoskinke


Du kan følge med på vores Facebookside, hvor vi ugentligt lægger spændende nye opskrifter op. Vi er også på Instagram, hvor vi er mere aktive og du med garanti vil modtage daglig mad inspiration. Du kan følge med på Instagram lige her.

Skriv en kommentar

Kurv Luk
Updating…
Ingen produkter i kurven