Tilmeld nyhedsbrev

Pastaret med rucolapesto, edamamebønner og laks

Pastaret med rucolapesto, edamamebønner og laks

Pastaret med rucolapesto, edamamebønner og laks

Opskrift til 3 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

30 minutter

Samlet tid

40 minutter

En nem og lækker opskrift på en god pastaret med laks, hjemmelavet ruccolapesto og edamamebønner. I stedet for rucolapesto, så kan du lave persillepesto eller basilikumspesto. Du kan også bytte edamamebønnerne ud med ærter. Det er nem og sund aftensmad.

Ingrediensliste

  • 300 g. spaghetti
  • 50 g. edamamebønner (uden bælg)
  • 80 g. rucolapesto (Find opskriften lige her)
  • Salt/peber
  • 2 stk. laksefiletter

Fremgangsmåde

1. Kog spaghetti efter pakkens anvisning.
2. Opvarm en pande med lidt olie, og steg laksefiletter. Tilsæt salt og friskkværnet peber. Vi lod skindet blive på under stegning, og fjernede det derefter. Dette sikrer at laksen bliver mere saftig.
3. Vend det kogte spaghetti og edamame bønner i pestoen. Hæld det i en skål og server med det stegte laksefilet på toppen. Pynt evt. af med en citronbåd og frisk dild.

Bedøm denne ret

Når vi tænker på nem aftensmad, så tænker vi næsten altid på pastaretter. Det er nemlig tit det vi laver, når vi ingen ideer eller inspiration har til aftensmaden. Vi vælger ofte de italienske pastaretter som Spaghetti Carbonára, men vi laver også ofte pastaretter med laks.

Pasta og laks er nemlig en super god kombination og man kan lave mange varianter med de to hovedingredienser. Denne nemme pastaret er med hjemmelavet ruccolapesto, edamamebønner og laks. Hvis man ikke er til ruccola, så kan man også sagtens lave en basilikumspesto eller en persillepesto.

Skriv en kommentar