Pastasalat med kylling, pesto og bacon Pastasalat med kylling, pesto og bacon Opskrift til 123456789101112131415161718192021222324252627282930 personer Opskrift til 4 personer Forberedelsestid 15 minutter Tilberedelsestid 15 minutter Samlet tid 30 minutter Del Pin Print Beskrivelse Nem opskrift på pastasalat med stegt kylling, grøn pesto og sprød bacon. Server din pastasalat til aftensmad eller brug den i madpakken. Ingrediensliste 200 g. pasta penne 90 g. grøn pesto 60 g. rucola 100 g. cherrytomater 125 g. bacon i skiver 450 g. kyllingebryst 2 spsk. raps- eller solsikkeolie 2 tsk. paprika 2 fed hvidløg Fremgangsmåde Tænd ovnen på 190 grader varmluft. Beklæd en bageplade med bagepapir. Fordel bacon på bagepapiret med et par centimeters mellemrum. Bag din bacon i den varme ovn i ca. 6-10 minutter alt efter hvor kraftig din ovn er. Hold øje med det efter 6 minutter. Det skal være gyldent. Tag bacon ud og lad det køle af. Rens kylling og skær i tern eller strimler. Hak hvidløg fint eller pres i en hvidløgspresser. Kog pasta penne efter pakkens anvisning (den angivne vægt er i tør vægt). Dræn pasta og sæt til afkøling. Halver cherrytomater. Skyl rucola. Varm en pande op med raps- eller solsikkeolie. Tilsæt kylling, hvidløg og paprika. Lad det stege, indtil kyllingen har fået farve over det hele og er færdigstegt. Smag til med salt og peber. Vend pasta penne med grøn pesto. Du kan altid tilsætte lidt ekstra pesto, hvis du gerne vil have den mere snasket. Vend pasta med rucola og cherrytomater Anret på et fad. Top med de stegte stykker kylling og stykker af bacon på toppen (du kan evt. brække det i mindre stykker). Server med det samme eller sæt på køl indtil servering. Bedøm denne ret Lås skærm Opskrift på pastasalat med kylling, pesto og bacon Den her pastasalat med stegt kylling, grøn pesto og bacon er en klassiker. Nem at lave og så smager den bare hammer godt! Vi laver den ofte til madpakken eller hvis aftensmaden skal være rigtig nem. Resterne er nemlig også fine dagen efter, så derfor laver vi ofte en stor portion. Den består af pasta, som er vendt med grøn pesto, rucola, cherrytomater, stegt kylling og sprød bacon på toppen. Sådan en kombination går man aldrig helt galt i byen med, hvis du spørger os. Vi kan især anbefale at bruge en god grøn pesto. Man kan købe nogle ret gode på køl i de fleste supermarkeder, som smager lidt mere “frisk” end dem man kan købe i glas. Dem kan vi varmt anbefale! LÆS OGSÅ: Pastasalat med små mozzarellakugler, tomat og grøn pesto Pastasalat til madpakken Så hvis du mangler en nem opskrift på pastasalat til madpakken, så kan vi virkelig anbefale denne. Hvis du ikke er til pesto, så kan du også blot udelade det og i stedet toppe den med en dressing. Her kan vi anbefale en krydderurtedressing eller en karrydressing. Vi elsker pastasalater i madpakken, da de mætter godt i forhold til en almindelig salat. Skal det være lidt sundere, så brug fuldkornspasta. Det mætter endnu bedre og man kan næsten ikke smage forskel på fuldkornspasta og almindelig pasta. Kan jeg lave den på forhånd? Jep, det kan du sagtens. Som sagt, så er det en pastasalat, som også er god dagen efter. Hvis den dagen efter virker lidt tør, så kan du vende den med lidt olie eller lidt ekstra pesto. Så er den super god igen! Følg med på de sociale medier Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.
Hej, Den er bedst på 1. og 2. dagen 🙂 På 2. dagen kan der dog være behov for lige at spæde op med lidt pesto eller olie, hvis den er blevet lidt tør. Kh Svar