Peberfrugtsuppe

Peberfrugtsuppe
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

Nem og lækker opskrift på peberfrugtsuppe med sprød serranoskinke, creme fraiche og frisk persille. Den bedste suppe med peberfrugt.

Ingrediensliste

 • Suppe

 • 2 stk. løg
 • 2 fed hvidløg
 • 2 stk. rød peberfrugt
 • 2 tsk. paprika
 • 2 dl. vand
 • 1 stk. hønsebouillonterning
 • 150 g. naturel flødeost
 • 400 g. hakkede tomater på dåse
 • Salt/peber
 • Topping

 • 30 g. creme fraiche
 • 60 g. serranoskinke
 • 0,25 bundt frisk persille

Fremgangsmåde

 1. Tænd oven på 180 grader varmluft.
 2. Læg serranoskinke på en beklædt bageplade og kom det i ovnen i 5-7 minutter, eller indtil det har fået farve og er blevet sprødt.
 3. Tag det ud og lad det køle en smule af.
 4. Skær eller klip i mindre stykker. Sæt til side.
 5. Skær løg, hvidløg og peberfrugt i grove tern.
 6. Kom lidt olie i en gryde og steg løg og hvidløg med paprika.
 7. Tilsæt peberfrugten og steg det hele sammen i et par minutter.
 8. Tilsæt vand, smuldret hønsebouillonterning og hakkede tomater på dåse.
 9. Kog suppen i ca. 10 minutter, indtil det hele er blevet godt mørt.
 10. Kom grydens indhold i blender sammen med flødeosten og blend det til en ensartet suppe.
 11. Smag til med salt og peber og top peberfrugtsuppen med creme fraiche, frisk persille og sprødt serranoskinke.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 4 favoritter, når vi laver denne ret:

Fiskars kokkekniv

Køb her

Fiskars gryde

Køb her

Vitamix blender

Køb her

Bosch stavblender

Køb her

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

Opskrift på peberfrugtsuppe

Her får du vores bedste opskrift på en cremet peberfrugtsuppe. Suppe er en fantastisk måde at få flere grøntsager ind i hverdagen. Og de er denne suppe en god mulighed for! Udover at den smager godt, så tager den kun 30 minutter at lave. Vores madunivers indeholder mange forskellige slags opskrifter. Supper er dog et af de steder, hvor det er nemmest at tilføje lidt ekstra grønt. Det er desuden nemt at forberede, da det ikke kræver mange ingredienser. Peberfrugtsuppen bliver dejlig cremet og er et sundere alternativ til hverdagens retter. Det er ligeledes en billig suppe, som nemt kan laves på et SU venligt budget. Det er en god måde til at få brugt de sidste peberfrugter i køleskabet, som måske ikke er helt friske nok til en salat mere. På den måde får du både udnyttet de sidste rester i køleskabet og holder udgifterne nede.

LÆS OGSÅ: Klik her og find alle vores opskrifter på supper

Peberfrugtsuppe

Suppe med peberfrugt

Peberfrugtsuppe er nemt at lave, og tager kun 30 minutter fra start til slut. Du kan derfor nemt bikse denne lækre suppe sammen, hvis du ikke helt ved hvad aftensmaden skal bestå af. Har du, ligesom os, altid løg og hvidløg i køleskabet, samt bouillonterninger og hakkede tomater på dåse i skabet, så er retten næsten allerede hjemme. Suppen har en fyldig og varm smag, og passer derfor til alle årstider og kan nemt nydes på en kølig forårsdag.

Vi brugte en rest serranoskinke, som vi bagte i ovnen for at gøre det sprødt. Du kan derimod sagtens udelade det eller erstatte med bacon, hvis du er mere til det.

Følg med på de sociale medier
Følg endelig med på vores Instagram eller Facebook, hvor du vil få daglig madinspiration. Husk at du kan blive medlem af ”Mit Mummum”, hvor du får din egen personlige profil med en række nye funktioner. Læs mere lige her. Vi vil elske at få dig med i vores madunivers.

Kommentarer

Skriv en kommentar