Pesto pasta med kylling

Pesto pasta med kylling
Opskrift til personer Opskrift til 2 personer

Forberedelsestid

10 minutter

Tilberedelsestid

20 minutter

Samlet tid

30 minutter

Beskrivelse

En nem opskrift på en god pastaret med pesto og kylling. Nem aftensmad, som tager under 30 minutter at lave. Du kan med fordel også tilsætte bacon til retten.

Ingrediensliste

  • 450 g. kyllingebryst
  • 150 g. pasta
  • 1 stk. løg
  • 2 fed hvidløg
  • 40 g. grøn pesto
  • 2,5 dl. madlavningsfløde
  • 30 g. pinjekerner
  • 3 spsk. vand
  • 40 g. frosne grønne bønner
  • salt/peber
  • 20 g. parmesan

Fremgangsmåde

  1. Kog vand til pasta.
  2. Hak løg og hvidløg fint.
  3. Skær kylling i strimler eller tern.
  4. På en pande opvarmes 2 spsk. olie eller smør efter eget valg. Herefter tilsættes løg og hvidløg. Sauter, indtil det bliver let gyldenbrunt. Tilsæt herefter kylling og pinjekerner.
  5. Når kyllingen er stegt på alle sider, så tilføjes grøn pesto, vand og 2 håndfulde grønne bønner. Tilsæt madlavningsfløde.
  6. Kog din pasta efter pakkens anvisning.
  7. Når pastaen er kogt al dente, dræn det for vand og tilsæt det til panden. Rør det hele godt rundt og server med det samme. Riv evt. frisk parmesan over, da det lige er prikken over i’et.
Bedøm denne ret

Mummum anbefaler: Vores favoritter

Madlavning er bare nemmere, når udstyret er i orden. Hvis du står og mangler en opgradering, er her vores 3 favoritter, når vi laver denne ret:

Fiskars pande

Køb her

Fiskars gryde

Køb her

Fiskars kokkekniv

Køb her

Ovenstående indeholder reklamelinks for en eller flere af vores samarbejdspartnere (KitchenOne, KitchenTime og Kop & Kande). Køber du igennem dem, støtter du Mummum med et mindre beløb – uden det koster dig noget.

Opskrift på pesto pasta med kylling

Lav din egen lækre pesto pasta med kylling med denne nemme opskrift. Den er perfekt som nem aftensmad. Især de dage, hvor du bare ingen ideer eller opskrifter har til en spændende aftensmad. Det er derfor vi elsker pastaretter. De tager nemlig ofte kun under 30 minutter at lave og så er det nem og lækker aftensmad. Vi laver også ofte pasta til frokost, når vi har fri fra skole og har tid til at lave varm mad.

LÆS OGSÅ: Pastaret med laks, frisk asparges og pinjekerner

Pesto pasta med kylling

Skal jeg bruge grøn pesto?

Nej du behøves ikke kun at bruge grøn pesto. Den kan sagtens laves med rød pesto eller peberfrugtpesto. Faktisk kan vi anbefale den her hjemmelavet peberfrugtpesto, som virkelig vil løfte retten. Den er lavet med bagte mandler og frisk parmesan og smager helt guddommeligt.

På samme måde kan man også udskifte de grønne bønner. Gode alternativer er champignon, rød peberfrugt, sukkerærter eller frisk asparges. Pinjekernerne kan sagtens udelades, da vi godt ved, at de er dyre at købe. Og det er egentlig bare sådan et ekstra lille touch. Det bidrager ikke med yderligere smag.

Skal jeg købe den dyreste pesto?

Et spørgsmål vi ofte får er omkring hvilke varer vi bruger. Vi må være ærlige at sige, at vi faktisk ofte bare vælger den billigste løsning. Vi synes, at der er mange varer, hvor det ikke kan betale sig at købe den dyreste variant. Men med pesto, der kan der godt være forskel. Vi køber dog næsten altid sådan en Netto har til omkring 20 kr. Den er som regel på køl ved siden af parmaskinke, skinke og ting til tapas. Det er sådan en “frisk” pesto, som har en virkelig flot grøn farve. Den er i hvert fald super god til den her pesto pasta.

Tjek også vores Facebookside ud, hvor vi altid er hurtige til at svare på spørgsmål. Vi lægger også dagligt billeder og opskrifter op, så du kan blive inspireret til nem hverdagsmad.

Kommentarer

  1. OMG! Smagte virkelig godt:). Ny favorit ret herhjemme. Jeg brugte edamame bønner i stedet og droppede pinjekernerne. Derudover kom jeg også broccoli i🤩. Tak for inspiration.

Skriv en kommentar